Benjamin Zander
Benjamin Zander

Benjamin Zander

The Art of Leadership

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 28. november 2017 kl. 18:00

 Køb billet

Kr. 1.270,-

Prisen er inklusiv en let tapas tallerken samt 1 glas vin/øl/vand inden foredraget.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf.  9926 9708.


Forvent en oplevelse udover det sædvanlige, når Benjamin Zander gæster MCH Herning Kongrescenter og deler ud af sine erfaringer som leder og verdensberømt dirigent igennem mange år.

Mange store ledere verden over er inspireret af den nu 78-årige dirigent og hans tilgang til livet, sine musikere og ledelse generelt. På sin befriende umiddelbare facon tager Zander dig med på en rejse ind i et nyt ledelsesparadigme. Et univers hvor du kan lære at slippe hæmninger, der står i vejen - og skabe dét, der giver allermest mening for dig og din organisation. Det er muligt, at du efter dette møde med Zander vil få et nyt syn på dig selv og din omverden. Med hjem får du masser af motivation og inspiration, som du kan anvende direkte i dit daglige lederskab.

Dette er ikke blot endnu et foredrag om ledelse. Benjamin Zander er en oplevelse, du ikke vil glemme. Du kan forvente et inspirerende og nærværende foredrag med en dybt passioneret personlighed, der repræsenterer en moderne form for ledelse, hvor involvering og udvikling af medarbejdere står i centrum. 

Benjamin Zander er til dagligt dirigent for Boston Philharnomic Orchestra og Boston Philharnomic Youth Orchestra samt medforfatter til bestselleren 'The Art of Possibility’. Gennem foredraget vil han introducere tankevækkende og effektive metoder til at skabe gejst og passion i mennesker omkring dig. 

Få indsigt i Benjamin Zanders måde at fungere på og hans livsindstilling i denne TED-talk om musik og passion, der er set mere end 9 millioner gange.

http://goo.gl/JAX6Ax

Inden foredraget byder MCH Herning Kongrescenter indenfor til en let tapasanretning inkl. et glas vin/øl/vand.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer