Mads Bo
Mads Bo

Mads Bo

Juicemesteren

MCH Herning Kongrescenter

onsdag 8. marts 2017 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 225,- 

Billetter sælges via highonlife.dk

 


Hør hvordan vitaminbomber i flydende form gavner og styrker din krop. Grønne juicer er naturens ultimative fastfood, og hver gang du drikker et glas ‘livseliksir’, skænker du ganske enkelt alle kroppens mange millioner celler flydende solskin. Se, mærk og smag de friskpressede juicer og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Få også gode idéer til, hvordan du kan fokusere på de små ting i hverdagen, som gør den største forskel. Mads Bo har siden 2003 rejst verden tynd og er blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige. Mange års hårdt viden og erfaring danner således grundlaget for foredraget, hvor humor og logik er omdrejningspunkterne. 

Mads Bos brændende ønske er at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. Så tag din ægtefælle, kæreste, veninde, ven, nabo eller kollega under armen, og kom til en forrygende foredragsaften.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer