Mikkel Beha
Mikkel Beha

Mikkel Beha

"Til søs med Mikkel Beha"

MCH Herning Kongrescenter

mandag 4. december 2017 kl. 19:00

 Køb billet

Fra. 264,- inkl. gebyr

Fri placering i salen

 

 

 


Tag med på en eventyrlig og berigende rejse, når Mikkel Beha deler ud af sine mange oplevelser og rejser til søs - bl.a. på familiens båd Havana.

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden og alle de udfordringer, der følger med, når du slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men han fortæller også om det hårde slid, det indimellem kan være for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Mikkel viser aftenen igennem billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien "Kurs Mod Fjerne Kyster". Og så fortæller han selvfølgelig også om alt det, du ikke ser på tv…

 

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med humor og stor glæde deler ud af de mange oplevelser, køjesækken er fyldt med efter at have besøgt over 50 lande og rejst verden tynd med sin familie.

Han er tv-vært, tidligere tv-redaktør og producer og har i sit arbejdsliv bevæget sig rundt i alle hjørner af dansk tv. Senest nok mest kendt som vært på Go’ Morgen Danmark. Når Mikkel ikke arbejder som vært, rejser han jorden rundt sammen med sin familie. Ture som bl.a. bliver skildret i TV 2-dokumentaren "Kurs Mod Fjerne Kyster". Mikkel har selv haft sin opvækst på Nordkaperen, hvor han med sin far Troels Kløvedal og resten af familien sejlede store dele af verden tynd.

 

Investér en aften i selskab med Mikkel Beha, og du er garanteret en næsten bogstavelig saltvandsindsprøjtning med oplevelser fra de store have, indblik i eksotiske verdensdele og kulturer samt fortællinger om at udleve sine drømme og gøre dem til virkelighed.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer