Danmarks Største Halbal
Danmarks Største Halbal

Danmarks Største Halbal

Jyske Bank Boxen

lørdag 28. oktober 2017 kl. 18:00

 Køb billet

VIP billet: kr. 675,- inkl. middag og gebyr

Kategori 2: Kr. 555,- inkl. middag og gebyr

Kategori 3: Kr. 425,- inkl. middag og gebyr

VIP billet AD LIBITUM: kr. 1.010,- inkl. gebyr samt middag og fri øl, vand, vin

Kategori 2 AD LIBITUM: Kr. 890,- inkl. gebyr samt middag og fri øl, vand, vin

Kategori 3 AD LIBITUM: Kr. 760,- inkl. gebyr samt middag og fri øl, vand, vin

 

Kørestol med ledsager findes i alle kategorier

 

Billetsalg via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Bemærk - ved fremvisning af din Halbal-billet ved indgangen/billetsalget i MCH Messecenter Herning, kan du komme ind på Outlet-messen til halv pris lørdag 28. okt. og gratis søndag 29. okt. Læs mere om Outlet-messen her


Flere end 3.000 festglade mennesker festede til ud på natten, da Danmarks Største Halbal havde premiere 29. oktober 2016. Nu vender succesen tilbage.

Der blev sunget, danset og skålet til den helt store guldmedalje, da Danmarks Største Halbal sidst i oktober omdannede Jyske Bank Boxen til et intimt og gennemført halbal, med alt hvad dertil hører af god mad, festlig musik og et kæmpemæssigt dansegulv. Flere end 3.000 personer havde sikret sig billet til den hyggelige aften i Jyske Bank Boxen, hvor Stig & Vennerne samt Kandis leverede alle deres kendte hits lige fra ”I En Lille Båd Der Gynger” til ”Hold Me”.

Årligt tilbagevendende begivenhed
Ifølge planen skal Danmarks Største Halbal være en årligt tilbagevendende begivenhed, der finder sted hvert år, når vi går fra sommer- til vintertid, og den plan har både Kandis og Stig & Vennerne nikket anerkendende til.

- Danmarks Største Halbal var en gennemført magisk aften. Folk sang og dansede i over fem timer, og vi kunne mærke den gode stemning helt op på scenen, så vi glæder os til at gøre Danmarks Største Halbal til en fast tradition, siger Stig Rossen og suppleres af Johnny Hansen fra Kandis:

Det hele spillede fra start til slut. Rammerne var fantastiske, humøret var højt, og vi glæder os meget til at gentage succesen i 2017.

På grund af den gode modtagelse af Danmarks Største Halbal, har MCH sørget for, at der i 2017 er gjort plads til yderligere 400 gæster, der ligeledes får mulighed for at nyde en god aften med lækker mad, festlige hits og dans til ud på natten.
 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer