Dúné
Dúné

Dúné

MCH Herning Kongrescenter

+ Drew

fredag 21. april 2017 kl. 21:00

 Køb billet

Kr. 250,-

Studiepris kr. 100,- gælder unge under 25 år + øvrige studerende med gyldigt studiekort.
Kontakt MCH Billetsalg for køb af studiebillet.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Husets burger m/krydrede bådkartofler kr. 135,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


Dúné er kendt af mange danskere for deres eksplosive liveoptrædener. Det danske rockband har vundet adskillige danske priser og spillede i foråret 2016 deres mest succesfulde indendørs turne.
Henover sommeren 2016 turnerede de rundt i landet til bl.a. Smukfest i Skanderborg, plænen i Tivoli og Tivoli friheden i Århus. 

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture, og efter flere år i udlandet er Dúné nu vendt hjem tilDanmark for at starte en ny kreativ proces. Bandet forklarer, at de er startet helt fra bunden med en legesyg tilgang til sangskrivning, produktion & arrangement.

Drengene har brugt de sidste 2 år i studiet og har forsøgt at finde ind til kernen af deres musikalske univers. Dette er
resulteret i en ny rockprofil, hvor Dúné spiller impulsiv, legende & let rock med stærke hooks og melodier.
 

Support: Drew

Den Dansk-Walisiske artist Drew har taget rejsen fra undergrunden i UK til den indieprægede popscene og er nu klar med hendes debut EP, som et resultat af denne rejse igennem musikalske miljøer og kunstneriske indflydelser. Hendes forførende vokal og lyriske univers åbenbarer et univers af ærlige og og autentiske fortællinger, som kommer fra hjertet.

Sangerinden fangede opmærksomheden fra flere pladeselskaber, heriblandt Copenhagen Records med Alex Vargas i folden, som inviterede Drew til at akkompagnere ham på en landsdækkende tourné med 18 stop. Drew er allerede blevet taget imod med åbne arme af musikelskere i hele Danmark på trods af, at hun endnu ikke har lavet sin første officielle udgivelse.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer