Elvis in Concert
Elvis in Concert

Elvis in Concert

The Wonder Of You

Jyske Bank Boxen

+ Gæsteoptræden af Priscilla Presley

lørdag 13. maj 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Siddeplads kr. 800.- / kr. 660.- / kr. 520.-
Kørestol med ledsager kr. 800.-
Alle priser er inkl. gebyr

Billetter købes via Billetlugen.dk samt Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter

 


Oplev Elvis og Priscilla Presley i Jyske Bank Boxen

Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Billetlugen.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Om arrangementet

Musikelskere får en enestående chance for at opleve Elvis™ på det store lærred sammen med et live symfoniorkester og gæsteoptræden af Priscilla Presley, når koncertoplevelsen ”Elvis In Concert” gæster Jyske Bank Boxen.

Takket være unikke optagelser får danske rock and roll-fans mulighed for at få et helt særligt gensyn med Elvis Presley. Under titlen ”Elvis In Concert - The Wonder Of You” kommer publikum til at opleve verdens mest genkendelige stemme akkompagneret af et komplet symfoniorkester live på scenen i Jyske Bank Boxen. Orkestret vil fremføre The King of Rock and Roll’s™ mest kendte sange og hans fløjlsbløde, hjerteskærende ballader – det hele sammen med en helt særlig personlig optræden af Priscilla Presley.

- Dette show bliver både storslået og bevægende på én gang. Med ”Elvis In Concert” kommer man ikke tættere på en rigtig koncert med Kongen af Rock n’ Roll. Det store symfoniorkester, der spiller live, mens Elvis synger på storskærmene, bliver en uforglemmelig oplevelse. Med Elvis Presleys store appel til talrige generationer skal man nok ikke vente for længe med at sikre sig sin billet, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

Priscilla Presley gæster Herning

I forbindelse med koncerten vil der være en helt særlig gæsteoptræden fra Priscilla Presley, som glæder sig til den unikke oplevelse:

- Sikke en ære det er at få lov til at producere og præsentere en live koncertoplevelse, som er en videreudvikling af, hvad der viste sig at blive et anerkendt og elsket album akkompagneret af et højt estimeret symfoniorkester.

Priscilla Presley, som er skuespiller, producer, forfatter og iværksætter, har medvirket til at gøre Graceland til en verdenskendt seværdighed og Elvis Presley Enterprises til en yderst succesfuld underholdnings-, licens- og handelsvirksomhed. Som skuespiller huskes Priscilla Presley specielt for sine roller i kult tv-serien ’Dallas’ og komedien ’Høj Pistolføring’.

Livekoncerten ”Elvis In Concert” er produceret af Elvis Presley Enterprises, mens den europæiske koncert tour er produceret af GEA Live.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer