Innkeepers & Chimbo´s Revival
Innkeepers & Chimbo´s Revival

Innkeepers & Chimbo´s Revival

Årets Nostalgiaften

MCH Herning Kongrescenter

fredag 17. november 2017 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 250,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Bemærk: Koncerten er en siddekoncert ved borde - Fri placering

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


Innkeepers gentager succesen med timevis rock and roll ved årets nostalgiaften, når de byder bandet Chimbo´s Revival velkommen og spiller op til en fantastisk aften med vennerne.

Bandleader Ingvar "Chimbo" Kristensen startede sin karriere i 1976. Ingvar fik kælenavnet "Chimbo" af sine gamle venner Swinging Blue Jeans fra Liverpool efter en tegneseriefigur af samme navn, og den karakteristiske spytkrølle i panden hos Chimbo er taget fra hans store idol Bill Haley.

Chimbo´s Revival har fejret store triumfer de seneste mange år. Det er blevet til talrige koncerter i det meste af Europa og et par tv-shows og ikke mindst fire hits: "Crazy Man Crazy", "I Saw Her Standing There", "Small Beer" og "Stuck In 64". Så glæd dig til en stribe af rock and roll numre med Chimbo´s Revival leveret med høj energi og entusiasme.

Publikum kan også se frem til at møde Alberte Valsted fra bandet "Røde Ræv", der undervejs gæster det erfarne band på scenen.

Der venter det danseglade publikum en super oplevelse lørdag 17. november i MCH Herning Kongrescenter ved årets nostalgiaften med INNKEEPERS.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer