Iron Maiden
Iron Maiden

Iron Maiden

The Book Of Soul World Tour

Jyske Bank Boxen

+ The Raven Age

tirsdag 21. juni 2016 kl. 18:30

 Køb billet

Siddeplads: kr. 700,- / 600,- / 500,-
Ståplads: kr. 600,-
Kørestol med ledsager: kr. 600,-

Alle priser er inkl. gebyr
Maks 10 billetter pr. kunde

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, Tlf. 9926 9708.
Kun direkte salg, ingen reservationer.


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 

Af produktionsmæssige årsager har tiderne på koncerten ændret sig siden billetsalgsstart, og koncerten går derfor i gang før den oprindelige annoncering.

Bemærk venligst nye tider:

Kl. 17.30: Døre åbner
Kl. 18.30: Koncertstart

Bandet skal spille i Jyske Bank Boxen i Herning den 21. juni, Maidens første besøg i Herning nogensinde.

Special guests på “The Book Of Souls Touren” i Danmark vil være Ghost og support bandet er The Raven Age 

Helt særligt til denne koncert kan der i Rock- og Sportsbar købes Trooper øl, som er udviklet af Iron Maidens forsanger Bruce Dickinson.

 

Rocklegenderne IRON MAIDEN, hvis nye studie dobbeltalbum ”The Book Of Souls” debuterede som #2 i Danmark, kommer tilbage i juni måned i deres enorme Boeing 747-400 jumbo jet Ed Force One, der bliver fløjet af vokalist Bruce Dickinson, og har bandet, deres crew og sceneproduktion og udstyr med på deres 90.000 kilometer rejse verden rundt til 35 lande.

 

FEM stjerner fra BT
Som optakt til koncerten i Herning, så BT tirsdag 31. maj 2016 hardrockgruppen i Berlin. Det tredje job på deres europaturné. Det blev en aften med Schwer Mertal og livsglæde.

"Iron Maiden er en allerhelvedes velspillende og vital rockformation. De har spillet sammen i godt og vel 35 år, der er en indbyrdes forståelse og blot og bar spilleglæde, der hørtes og mærkedes helt op i nervespidserne på de stejle lægter." (citat fra BT)

Læs hele artiklen her