Marcus & Martinus
Marcus & Martinus

Marcus & Martinus

Jyske Bank Boxen

lørdag 2. september 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Koncerten er UDSOLGT. Der er venteliste på ticketmaster.
Klik på knappen "Køb Billet" her ovenfor for at komme til ticketmaster.dk

 

Se muligheder for spisning nederst på denne siden.


Norsk pop-duo kommer til Jyske Bank Boxen.

Vær opmærksom på, at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler, som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Med en liste af meritter der kunne gøre enhver kunstner grøn af misundelse, har den norske pop-duo Marcus & Martinus opnået mere end mange gør gennem en hel karriere.

Marcus & Martinus er Norges deciderede største teenageartister, og et popfænomen Skandinavien ikke har set magen til i mange år. Tvillingerne fra Trofors i Nordland var bare 10 år gamle, da de vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012 med sangen "To dråper vann" og karrieren skød fart.

2016 var et hektisk og vigtigt år for gutterne, som udsendte deres første engelsksprogede album "Together", udgav bogen "Vår Historie" og tv-serien "MM News" på TV Norge.

Tvillingerne toppede året med tre Spellemann-nomineringer, blandt andet for "Årets nykommer" og "Årets  popgruppe".

Filmen om Marcus & Martinus "Sammen om drømmen" havde premiere i januar 2017 i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og fik den bedste åbningsweekend for en norsk dokumentar nogensinde, med over 75.000 besøgende i Norge alene.

Udover at have succes på musikscenen er Marcus & Martinus ekstremt populære på de sociale medier, med over 650.000 følgere på Instagram, 1,1 millioner fans på Musically, 160.000 abonnenter på YouTube, og mere end 50.000 følger dem på Snapchat.

 

OBS: Golden Circle er ståplads (aldersgrænse til ståplads)
Af sikkerhedsmæssige årsager er der ingen adgang for børn under 12 år på ståpladserne på gulvet heller ikke i følgeskab med en voksen. Dette vil også stå på billetterne. Du kan blive bedt om at vise legitimation ved indgangen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer