Music Show Scotland
Music Show Scotland

Music Show Scotland

Verdens største show med skotsk musik og dans

Jyske Bank Boxen

lørdag 10. juni 2017 kl. 14:00

 Køb billet

Kategori A    575,- inkl. gebyr
Kategori B    475,- inkl. gebyr
Kategori C    375,- inkl. gebyr

Kørestol med ledsager: 575,- inkl. gebyr

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 


NYHED! Bemærk nu 2 spilletider : kl. 14.00 og kl. 19.30

Glæd dig til 200 sækkepiber, trommer, dans, sang og musik i ét gigantisk show

Lørdag 10. juni 2017 gæster Music Show Scotland Herning. Her kan publikum opleve verdens største skotske musikshow af sin art, når hundredvis af sangere og musikere indtager Jyske Bank Boxen med keltisk musik i absolut topklasse. Oplev bl.a. storslåede musikalske numre som Amazing Grace, Drumsalute, Highland Cathedral, Black is the colour, When the pipers play, You’re the voice.

Imponerende sceneshow

Music Show Scotland udspiller sig foran en 12 meter høj og 70 meter bred slotskulisse på gulvet i Jyske Bank Boxen, der danner rammen for et varieret sceneshow, som ved hjælp af imponerende show-elementer, humor og underholdning i verdensklasse formidler alle aspekter af skotsk og irsk kultur.

 - Dette kæmpe show er imponerende på alle tænkelige måder. Med de flotteste kulisser, de dygtigste artister og skotsk stemning og musik, er der både noget for øjet, øret og sjælen i Music Show Scotland, som man på ingen måde bør gå glip af, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

Stort setup

Music Show Scotland er en af verdens største, skotske musikproduktioner. Det er første gang, at showet bliver opført i Danmark, og alene det at få den store slotskulisse sat op bliver noget af et tilløbsstykke. Slotskulissen, som showet tager udgangspunkt i, er nemlig så stor, at der skal otte lastbiler til udelukkende at transportere de mange tons træ og stål, som kulissen er opbygget af.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer