Neighbours & Friends
Neighbours & Friends

Neighbours & Friends

Koncerten optages til DK4

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 18. november 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Fra kr. 350,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


”Kærligheden kalder” er titlen på dette års koncerttur med Neighbours & Friends fra Mariehaven i Ansager.

For tredje år i træk turnerer Helge Engelbrecht og hans musikalske følge landet rundt ved efterårstid med egne sange i et helt nyt show til glæde for et støt voksende publikum, som i den grad har meldt sig under fanerne, når det store 11-mands sommersangsorkester giver koncert. 

Helge Engelbrecht & Co. lover fest og farver som altid ved alle koncerter, ikke mindst på efterårsturen.

”Det bliver et helt nyt show med noget for øje, øre, sjæl og sind og dermed ord, som har fin reference til det ståsted, vi har fundet på vores egen hjemmebane i Mariehaven, hvilket vi gerne bærer videre rundt i landet.  Men ellers refererer "Kærligheden kalder" til hovedlinjen i sangen "Vil du tænde, må du brænde", og det er jo det, det hele handler om, nemlig at brænde for sin sag. Det gør vi alle på holdet, og det er en stor fornøjelse sammen at sætte musikken i bevægelse. Det bliver Neighbours & Friends på et forhåbentlig genkendeligt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt, som vi selv kan lide det -  på den gode måde”.

Mange følger bandet på DK4, når der sendes fra de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helges baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland: ”Det har været ret vildt at opleve, hvordan tingene har taget form herhjemme om sommeren. Også i år fyldes Mariehaven af glade gæster fra hele landet. Vi har kronede dage, og det er rigtig fint. Det er det også, når vi tager på turné. Forskellen på koncerterne i Mariehaven og vore shows i koncerthusene har været til at tage og føle på. Jeg tror, det har været lidt af en øjenåbner for folk, der forbinder os med de mange kendte solister, der også er på plakaten i Mariehaven. "Kærligheden kalder" handler igen engang om vores egen koncert og vores eget materiale, hvor alle i orkestret bringes i fokus. Vi glæder os”, lyder det fra Helge Engelbrecht. ”Vi stiller i stærkeste opstilling og lover publikum det bedste af bedste.”

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer