Opera On The Rocks
Opera On The Rocks

Opera On The Rocks

Med gæstesolist Gitta-Maria Sjöberg

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 2. november 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 300,- 

Spisning i  Restaurant Teater Kælderen   
Teater Kælderens buffet kr. 238,-


Ved samlet køb af buffet og billet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708.


Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show ’Opera on the Rocks’ noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som ”Nessun Dorma”, ”O mio babbino caro”, ”Love of my Life” ”The Show Must Go On” samt ”Run to the hills”/Iron Maiden og meget mere er på programmet.

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, den grammy-nominerede, svenske mezzo-sopran Anna Einarsson (bosat i Norge) og ikke mindst den dansk/kinesiske tenor John Venning, som blandt andet er med i De 3 Kgl. Tenorer.

Vi har samtidig den store ære her i 2017 at byde velkommen til en verdensklasse gæstesolist - sopran: GITTA-MARIA SJÖBERG

Til at sikre, at de klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som med sin enorme stemme tryllebinder publikum og er med til at gøre dette til et fantastisk show.

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen.

På den musikalske side medvirker orkestret ”Rainbow Strings and Winds” under ledelse af Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer