Poul Krebs
Poul Krebs

Poul Krebs

Akustisk Live Tour 2017

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 13. april 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 320,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


Med nye og gamle sange og historier - og i særdeles godt selskab med: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valdorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Efter et hæsblæsende og succesfuldt år med KrebsFalch, vender Poul Krebs nu tilbage som sig selv – og drager i marts/april 2017 på intim akustisk forårstur rundt til en række gode koncertsteder i Danmark.

Poul Krebs er i fuld gang med arbejdet på et nyt soloalbum – og det er både nye sange herfra såvel som udvalgte perler fra det store bagkatalog, der bliver repertoiret på turen. Og selvfølgelig med masser af plads til de gode historier og underfundige iagttagelser, der altid er en vigtig del af en aften med Poul Krebs.   

Det nye album er lavet i selskab med Poul Krebs faste band – der også tager med ham landet rundt i marts og april 2017. Om turen siger Poul Krebs selv:

Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie, og nu synes det rigtigt, at prøve dem af der ude i virkeligheden, helt tæt på og nær ved. Uden den store maskine og på nogle af de gode mindre steder i det store lille land!

Det nye album udkommer i efteråret 17 – med en single planlagt til udgivelse op til turen.

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer