Poul Krebs & Band
Poul Krebs & Band

Poul Krebs & Band

Live 2018

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 1. februar 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 320,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 245,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.

 


Det første soloudspil fra Krebs i tre år er landet – og et album der overalt emmer af stor musikalitet og tæt samspil, som afsæt for en række meget stærke sange fra historiefortælleren og poeten Poul Krebs - og koncert i MCH Herning Kongrescenter.

Albummet er igen lavet med det band han samlede omkring ”Asfalt” - som siden har været del af hele det store KrebsFalch projekt, og nu igen er klar til at drage landet rundt med Poul Krebs. De nye sange vil naturligvis stå i centrum – men der vil selvfølgelig også være plads til perler fra dét store sangkatalog, der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære musikere. 

Det er en meget stolt og glad Poul Krebs der beskriver indspilningerne til det nye album ”Maleren og delfinerne på bugten”: 
"Vi har sådan set bare ladet de nye sange fortælle deres egen lille historie – og har så indspillet dem på små stoppesteder langs vejen, på en lang KrebsFalch turne."

"Jeg har kaldt mit nuværende band for mit ”drømmehold” – og det tror jeg, de fleste vil forstå, når de hører det nye album. Når folk omkring dig spiller, som de gør, må man sgu tage sig sammen for at skrive nogle ordentlige sange. Og de sange, der er kommet på det nye album, råber bare på at blive spillet live - så det bliver en fornøjelse at præsentere både nye og gamle sange for publikum ved forårets koncerter." 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer