Queenie
Queenie

Queenie

Remember Wembley

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 27. oktober 2016 kl. 19:30

 Køb billet

Kr. 350,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Husets burger m/krydrede bådkartofler kr. 135,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


Siden 2006 har Queenie spillet hundredevis af koncerter i hele Europa og dele af Asien og har efterhånden fået entusiastiske fans over hele verden.

I 2008 blev Queenie inviteret af selveste Peter Freestone (Freddie Mercurys personlige assistent) til at være hovednavn på verdens største Queen-Festival i Montreux. Det første skridt i karrieren for det fantastiske band, var da de deltog i TV-serien ”I Got Talent”. Her blev de eksponeret for millionvis af Tv-seere og fik øjeblikkeligt deres gennembrud.

Queenie spiller alle sangene på de originale instrumenter, og der er altså ingen pre-indspillede spor. Alt sammen er live – ligesom Queen gjorde det. Kombinationen af den oprindelige instrumentering og Michael Kluchs fantastiske stemme gør hvert show til en unik og imponerende levende oplevelse fyldt med energi. Autentiske kostumer og en flot lys- og lydproduktion gør showet til en unik oplevelse. Kom til en aften fyldt med megahits som Radio Gaga, I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions og mange flere. 

THE SHOW MUST GO ON!