THE DOORS ALIVE (UK)
THE DOORS ALIVE (UK)

THE DOORS ALIVE (UK)

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 7. oktober 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 250,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Husets buffet kr. 238,-
Husets burger m/krydrede bådkartofler kr. 135,- 

Ved køb af kombibillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


The Doors Alive - bedre kendt som The Worlds No. 1 Tribute to the Doors - lægger for første gang i historien vejen forbi Danmark. Det sker på halvtredsåret for The Doors’ selvbetitlede debutalbum hvilket allerede er blevet fejret og markeret verden over.

Den høje autenticitet The Doors Alive præsterer er ikke set i så høj klasse siden Jim Morrison gik bort i 1971. Med imponerende anmeldelser og udtalelser har det britiske tribute orkester rejst rundt i hele verden i over 10 år, og har genskabt oplevelsen af det ikoniske og udødelige rockband fra Californien.

The Doors Alive is the closest thing to the Doors I’ve seen... Sometimes they sound more like the Doors than the Doors..” Udtaler Doug Cameroun, Assisterende Road Manager for The Doors ’68/69.

The Doors Alive er ikke bare en koncert, men en forestilling, hvor musikken og Morrisons poesi er manuskriptet. Det er som at være lige der, for mange år siden, hvor stemningen var så overvældende og psykedelisk – tilbage i en fjern tid, hvor ungdomsoprør, den seksuelle revolution og hippie kulturen for alvor satte sindene i kog.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer