The Whitney Houston Show
The Whitney Houston Show

The Whitney Houston Show

The Greatest love of All.

MCH Herning Kongrescenter

tirsdag 31. oktober 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 325,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.Whitney Houstons mange fans kan se frem til et vidunderligt hyldestshow til en af verdens største sangerinder.
Lige siden Whitney Houstons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig et smukt, stærkt og flot show, der kunne hylde den enestående sangerinde – og det er nu en realitet.
Publikum kan se frem til et internationalt og håndplukket hold sangere og dansere fra hele verden. Efter mere end 15.000 auditions i hele 11 lande, og efter fire måneders intense forsøg på at finde den rette hovedeperson, dukkede hun endeligt op i Cape Town. Den sydafrikanske Belinda Davids indtog scenen på en sådan måde, at casterne slet, slet ikke var i tvivl. Ikke alene fik Belinda Davids tilhørerne til at tabe både næse og mund med sin smukke stemme, men hun har også en energi og en charme, som går direkte i hjertet på publikum.

Showet har gået sin sejrsgang i Sydafrika, New Zealand, Singapore, Canada og USA – nu er det Danmarks tur. Belinda Davids udtaler: ”Jeg ønsker, at publikum skal komme og huske Whitney, som da hun var på toppen – da hun var absolut fantastisk.”

Kom og vær med til en to timer lang fest med Whitney Houstons største hits som fx: “I Will Always Love You”, “I Wanna Dance With Somebody”, “Didn’t We Almost Have It All”, “I’m Every Woman”, “Exhale (Shoop Shoop)” og mange, mange flere.
 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer