FEI World Cup kvalifikation i dressur
FEI World Cup kvalifikation i dressur

FEI World Cup kvalifikation i dressur

Jyske Bank Boxen

onsdag 18. oktober - søndag 22. oktoberI et stærkt samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg kommer Jyske Bank Boxen til at danne rammen om et internationalt dressur- og springstævne i uge 42. 

Det er 11. år i træk, at Danmark står for afviklingen af den første FEI World Cup-kvalifikation i dressur i den vesteuropæiske liga. World Cup-kvalifikationen krydres med internationale U25- og lilletursklasser i dressur.

Billetsalget til årets helt store ridesportsevent på dansk jord er i gang. Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. På World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til World Cup Herning 2017.

Priser fra kr. 250,-

Gratis adgang til salgsmesse
Der er gratis adgang alle dage til Hal M, hvor der udover en salgsmesse med spændende stande også findes en ridebane, hvor du kan opleve forskellige springklasser op til 140 cm, juniorspringning og dressur på højt plan.

Læs mere på worldcupherning.com

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer