Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff

Går over i historien II

MCH Herning Kongrescenter

lørdag 27. oktober 2018 kl. 19:00

 Køb billet

Kr. 290,-

Billetterne sælges via Billetlugen.dk, samt MCH´s Billetkontor,

Østergade 37, 7400 Herning - tlf. 9926 9708.


Spisning i Restaurant Teater Kælderen
Restaurant Teater Kælderens buffet kr. 245,-

Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00


Christian Fuhlendorff er i 2018 klar med et nyt onemanshow, der, som titlen antyder, “Går over i historien”.

Han har igennem længere tid fortalt historier. I tidligere shows er vi kommet tæt på Christian og hans familie og i DR-programmet “Mig og klassen” fik vi et indblik i hans noget aparte skoletid.

Denne gang handler det ikke kun om hans egen men vores alle sammens historie. Fuhlendorff vil nemlig gennemgå hele verdenshistorien - og der er så meget at fortælle, at showet kommer i to dele. 

Fuhlendorff har flere gange taget tilløb til at give verdenshistorien et vrid, og han har da også haft historiske nedslagspunkter i sine tidligere shows. For eksempel i "Enestående" hvor anmelderne var vilde med hans parodi på Thor og Loke. Denne gang kaster han sig over en kronologisk og meget morsom gennemgang af verdenshistorien, som vi aldrig har hørt den før.

Om motivationen bag "Går over i historien" fortæller Fuhlendorff: “Min datter spurgte mig, "far, har du altid været her?, og efter et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien gik det op for mig, at det her krævede, at jeg satte mig ind i det. Så det har jeg gjort - eller så godt man nu kan sætte sig ind i noget, når ens højeste akademiske formåen har været 10. klasse. Det bliver Danmarks første stand-up toologi, for der er sket alt for meget til, at jeg ville kunne nå det hele i ét show. Håber I er klar på jeres historie, aber!”

Sådan præsenterer Fuhlendorff sine kommende to shows:

Del 1 – den 24. marts 2018

“I første del tager jeg fat fra begyndelsen, mere præcist “the big bang”, videre til skabelsen af vores solsystem, forbi livets begyndelse, menneskets oprindelse, og hele vejen frem til grækerne, filosofferne og vestens fødsel. Hvordan kan ingenting blive til alting? Og hvordan kan en svag abe gå fra at være i bunden af fødekæden, startende på alle fire, til at stå oprejst på to ben på toppen af hele lortet. Vi skal igennem 13,8 milliarder år, så spænd selen, vi har travlt!”

27. oktober 2018  "Går over i historien II"

“Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger, der falder, og andre, der bliver skabt, finder vi frem til netop nu. Hvorfor falder store civilisationer fra hinanden, og er det dét, der er ved at ske for vesten netop nu? Hvor første del handlede om begyndelsen, handler anden del i højere grad om slutningen.”

Hvert show bliver en oplevelse i sig selv, men der vil selvsagt være en helhed i at se begge dele.

Billetter kan købes særskilt til hvert show, men der er også et pakketilbud med rabatfordele ved at købe billetter til begge shows samlet:

Køb pakketilbud her

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer