Dansktop Prisen 2018
Dansktop Prisen 2018

Dansktop Prisen 2018

Prisuddeling

Jyske Bank Boxen

lørdag 14. april 2018 kl. 20:00

 Køb billet

Kategori A siddeplads: Kr. 640,-

Kategori B siddeplads: Kr. 540,-

Kategori C siddeplads: Kr. 340,- 

VIP bord: Kr. 975,- (er siddeplads ved 10 personersbord på gulvet i salen, inkl. lækre appetizers (ikke et måltid) og et glas bobler)
 

Kørestol med ledsager findes i kategori B og VIP bord i begrænset antal. Kontakt MCH Billetsalg for vejledning og køb.

 

Alle priser er inkl. gebyr.

 

Billetsalg  via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708.

 

Fra 1. september til 15. september kører Early Birds - som er 20% rabat på kategori A,B og C (gælder ikke på VIP bord)

 

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til showet, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er ticketmaster.dk og MCH Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter.

Dansktop Prisen 2018 bliver et kæmpe 50-års jubilæumsshow.

I 2018 er det nemlig 50 år siden, at danstoppen som hitliste for første gang blev sendt i radioen. Det skete helt præcis 1. september 1968, og for at markere dette, starter vi billetsalget netop 1. september.

Dansktoppen bliver ligesom de to foregående år hyldet ved et forrygende awardshow i Jyske Bank Boxen præsenteret af Familie Journalen.

Showet, som er skabt for at give branchen og musikgenren den anerkendelse, som den fortjener, hviler på fire ben. Et ben er selve det fornemme show med optræden af et væld af populære kunstnere, et andet er prisoverrækkelserne - og de sidste to ben kan med fordel hoppe i et par dansesko, for de sidder på hver en gæst i salen.

Aftenen afrundes med et enormt dansegulv, og rytmen slåes an af livebands.

To af Danmarks absolutte topnavne har allerede givet tilsagn om at medvirke, nemlig Kandis og Johnny Reimar, så ambitionerne er akkurat lige så høje som i de foregående år, når det gælder aftenens program. Mange flere navne vil komme til og blive offentliggjort løbende, så Familie Journalen 14. april 2018 kan åbne dørene til Danmarks bedste dansktopscene.

Værterne ved Dansktop Prisen 2018 bliver Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen. De vil for andet år i træk være med til at gøre aftenen endnu mere festlig!

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer