Hatten Rundt
Hatten Rundt

Hatten Rundt

På turné igen

MCH Herning Kongrescenter

fredag 25. november 2016 kl. 20:00

 Køb billet

Fra Kr. 305,-

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Husets burger m/krydrede bådkartofler kr. 135,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


Hatten Rundt tager på sin femte og absolut sidste afskedsturne i november-december 2016, hvor de kan fejre 25 års jubilæum. 
Det bliver fænomenalt, når det originale hold med Niels Olsen, Søren Østergaard, Claus Bue, Søren Hauch-Fausbøll, Torben Zeller og sprechstallmeister Gunner Frøberg fredag 25. november genskaber deres improteater i opdateret form. Holdet er klar til at give publikum endnu en omgang latterkramper.

Da Hatten Rundt i vinteren 2013 genopstod og tog på turne rundt i landet, var det kun for at blive genforelsket i deres publikum og deres arbejde på scenen! Derfor har holdet besluttet, at de simpelthen MÅ af sted igen! Det startede engang for meget længe siden og enkelte folkepensionister med god langtidshukommelse husker stadig en gruppe gale skuespillere, der under navnet "Så Hatten Passer" huserede på Park Café og senere på danske tv-skærme fra 1990 til 1993.

Efter 2 landsdækkende turnéer skiltes deres veje så, og de fandt hver deres kunstneriske løbebane - én fandt den som wienerbrødsdanser, en anden i reklamer for rugbrød, en tredje i reklamer for bildæk, en fjerde gik ind i Bamse igen, mens en enkelt helt opgav kunsten og blev damefrisør i stedet. Men ingen af dem glemte nogensinde deres trofaste gamle publikum. Inde bag de reklamebetalte Armani-sæt gemte de alle sammen på søde minder om dengang de var unge og smukke (og fattige) og kunne få mennesker til at le.

Når de mødtes til hinandens 60-års fødselsdage svor de, at de snart ville samles igen og spille deres gode gamle show - og det er så nu, det sker!