Indenfor murene
Indenfor murene

Indenfor murene

MCH Herning Kongrescenter

søndag 11. marts 2018 kl. 19:30

 Køb billet

Løssalgspris: kr. 225,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk 
samt MCH Billetsalg, Østergade 37,
7400 Herning, tlf.  9926 9708

herningteater.dk - herningteater@mail.dk

 


Største af alt er kærligheden

"Indenfor Murene" er en af de store danske klassikere med en handling og konflikt, der rammer direkte ned i vores tid. ”Vi gamle vil ét, men de unge vil noget andet,” som den jødiske mor Fru Levin siger så forsonende. For Hr. Levin er det noget andet; det skal være, som det altid har været. Han holder fast i traditioner og religion, men hvad hjælper det, når de unge vil forandring, rive murene ned, åbne op for hinanden og mødes i kærlighed? Om man er jøde eller kristen er for dem ikke det vigtigste.

Hele fundamentet for den gamle Hr. Levins livsanskuelse får et grundstød, da hans elskede datter Esther forlover sig med en kristen – og så oven i købet en søn af hans dødsfjende. Livet indenfor murene står for fald, og tolerancen må vinde over forstokketheden, for størst af alt er kærligheden. 

Indenfor Murene handler om generationsopgør og religionsopgør. Det er et gribende skuespil fyldt med humor, optimisme og tro på menneskets evne til at forandre sig. 

Waage Sandø og Pia Jondal spiller det gamle jødiske ægtepar Levin. Marie Sandø Jondal deres datter Esther, sønnerne Hugo og Jacob spilles af Jan Meyer og Frank Rubæk. Zaki Nobel Mehabil spiller Meyer. ”Dødsfjenderne” ægteparret Herming spilles af Henrik Larsen og Helle Merete Sørensen.

Varighed: 2 timer og 45 min. inkl. pause

Arrangør: Herning Teater

Medvirkende: Waage Sandø, Pia Jondal, Marie Sandø Jondal, Jan Meyer, Frank Rubæk, Zaki Nobel Mehabil, Henrik Larsen, Helle Merete Sørensen

Manuskript: Henri Nathansen
Instruktør: Søren Iversen
Producent: NørregadeTeatret

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer