Julefrokost
Julefrokost

Julefrokost

Jul med Anders og Anders

MCH Herning Kongrescenter

fredag 1. december 2017 kl. 18:00Se beskrivelse af de forskellige pakker under "Yderligere informationer"

Bestil bord på billetsalg@mch.dk eller tlf. 9926 9708

 

 


Årets julefrokost kan opleves følgende aftener:

Fredag 24. november 2017 kl. 18.00-01.00
Lørdag 25. november 2017 kl. 18.00-01.00
Fredag 1. december 2017 kl. 18.00-01.00
Lørdag 2. december 2017 kl. 18.00-01.00

Kom i julestemning med Anders og Anders !

Hold jeres julefrokost i MCH Herning Kongrescenter, og oplev en festaften med underholdning af Anders Breinholt og Anders Lund Madsen. Glæd dig til en stor og lækker julebuffet med både nye, spændende og klassiske juleretter og festmusik med De Strandede Hvaler.

Julefrokost i MCH Herning Kongrescenter henvender sig såvel til privatpersoner som virksomheder – bordbestilling på tlf. 9926 9708.

ADVARSEL: Du risikerer at more dig ud over det sædvanlige!

 

Hilsen fra Anders og Anders:

"Anders og Anders har aldrig rigtig fået afgjort, hvem der egentlig er den første Anders i ”Anders & Anders”, og muligvis er det dét, der er dejligt ved de to mænd. Den ene er høj og flot, og den anden er ham, der skriver disse linjer, så han er også høj og flot. I hvert fald flot. Og høj i forhold til for eksempel en skammel eller en liter mælk. Og så er de venner og ikke forretningsforbindelser, og det vil kunne mærkes fra første øjeblik, når de går på scenen i Herning. Så I kan godt glæde jer. Festen vil blive endnu bedre, takket være Anders og Anders’ smittende stemning og gode humør, og bagefter vil I opleve, at temperaturen i jeres kinder er lidt højere og smilene imellem disse kinder lidt bredere. Det er ikke fordi, de to er magiske på nogen måde. Det er fordi, de spreder en god stemning og virkelig, seriøst og helt ærligt er interesserede i de mennesker, de underholder. Så tak fordi, vi må komme! Vi lover at give jer, det bedste, vi har lært.

Kh Anders & Anders"

 

De Strandede Hvaler spiller igen op til dansefest
Bandet, der består af Marcus Winther-John og Skjærbæk-brødrene Lars og Troels, leverer musikalsk topunderholdning med pop- og rock-hits fra 60’erne og frem til i dag, så der bliver masser af mulighed for at kridte danseskoene og få en svingom på dansegulvet. Hvalerne, der frem til 90'erne hed Inside the Whale, gæster MCH Herning Kongrescenter for fjerde år i streg, så det er blevet lidt af en juletradition. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer