Melodi Grand Prix 2017
Melodi Grand Prix 2017

Melodi Grand Prix 2017

Jyske Bank Boxen

lørdag 25. februar 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Billetsalget starter fredag 30. september kl. 12.00

Kategori A siddeplads: Kr. 465,- inkl. gebyr
Kategori B siddeplads: Kr. 415,- inkl. gebyr
Kategori C siddeplads: Kr. 315,- inkl. gebyr
Kategori D siddeplads med begrænset udsyn: Kr. 215,- inkl. gebyr

Kørestole inkl. gratis ledsager: Kr. 415,- inkl. gebyr. 

Billetterne sælges via DRbillet.dk. Ved gruppesalg over 30 stk. kontakt tlf.: 3520 6262

 


Der er lagt op til nogle uger med fest og god musik for både børn og voksne, når Herning og Jyske Bank Boxen er vært for både Melodi Grand Prix og børnenes MGP i 2017

Konfettikanonen bliver ladt når Herning næste år er vært for Melodi Grand Prix 2017 og seerne skal vælge, hvem der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest til maj.

”Melodi Grand Prix er en folkefest, og i Herning ser vi frem til igen at blive vært for en kæmpe musikfest for alle aldre. DR er den største kulturinstitution, Danmark har, og vi har, blandt andet sammen med MCH Messecenter Herning, tradition for et rigtig godt samarbejde med DR om store begivenheder i byen, så i februar 2017 vil vi igen vise Danmark, at kombinationen DR, MCH og Herning Kommune er garanti for et godt show,” fortæller Lars Krarup, der er borgmester i Herning Kommune.

Godt gensyn
Herning var senest vært for Melodi Grand Prix i 2009 og 2013, og DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme ser igen frem til samarbejdet med byen.
”Vi skal til Herning, og det bliver et glædeligt gensyn. Melodi Grand Prix passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med. Der er også altid en forrygende stemning blandt publikum i Jyske Bank Boxen, og det smitter af på showet og når helt ud i stuerne til alle seerne, så vi glæder os rigtig meget,” siger han.

I Herning Kommune er forberedelserne i fuld gang, og der er lagt op til en fest for alle byens borgere.
”Melodi Grand Prix bliver en stor fest for kommunens indbyggere. I forbindelse med både Melodi Grand Prix og børnenes MGP bliver hele Herning Kommune inviteret til fejring, og vi laver samtidig en pulje til Melodi Grand Prix-aktiviteter, som skoler, ældrecentre, institutioner og andre kan bruge til at fejre Grand Prix’et. Frem mod februar vil vi desuden indbyde både detailhandel, museer, uddannelsesinstitutioner, restauranter og andre interesserede til et samarbejde om at gøre februar 2017 til én stor Grand Prix-måned i Herning Kommune,” forklarer Lars Krarup.

Sidste gang, Herning var vært for Melodi Grand Prix, var i 2013, hvor Emmelie de Forest vandt og bragte Danmark til sejr ved Eurovision Song Contest, så det er ikke alene stemningen, men også forventningerne der er store til næste års show.
”Vi er begyndt at lytte til de mange sange, vi har fået tilsendt, og der er altså noget at glæde sig til. Sangene er i god kvalitet, og det skal de også være, for vi skal i finalen til Eurovision næste år, så vi gør os virkelig umage for at skabe et show i verdensklasse,” forklarer Jan Lagermand Lundme.

Melodi Grand Prix 2017 sendes direkte på DR1, men for dem, der vil opleve musikken, stemningen og det fantastiske show helt tæt på, kan billetter købes via drbillet.dk.

Følg alle nyhederne om Melodi Grand Prix på dr.dk/grandprix 

Se et gensyn med vinderen af Melodi Grand Prix 2016 nedenfor

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer