MGP 2017
MGP 2017

MGP 2017

Jyske Bank Boxen

lørdag 4. marts 2017 kl. 20:00

 Køb billet

MGP 2017 er UDSOLGT - du kan skrive dig på ventelisten under linket "KØB BILLET"

 

 


Der er lagt op til nogle uger med fest og god musik for både børn og voksne, når Herning og Jyske Bank Boxen er vært for både Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP i 2017

Når danskerne skal finde vinderen af næste års Børne MGP foregår det i Jyske Bank Boxen i Herning den 4. marts 2017.

Årets værter: Barbara Moleko og Sofie Østergaard

Mød de 10 finalister her

Download og print stemmesedler, fest-elementer og MGP heppegejl her

Netop offentliggjort:
Marcus & Martinus spiller til MGP den 4. marts! De to norske stjerner kommer til MGP-festen i Jyske Bank Boxen i Herning. Marcus & Martinus skal spille sangene ”Bae” og ”Light it up” fra deres seneste album, der hedder Together.

Sangene udgives på CD og diverse streamingtjenester fredag d. 3. marts.

”Melodi Grand Prix er en folkefest, og i Herning ser vi frem til igen at blive vært for en kæmpe musikfest for alle aldre. DR er den største kulturinstitution, Danmark har, og vi har, blandt andet sammen med MCH Messecenter Herning, tradition for et rigtig godt samarbejde med DR om store begivenheder i byen, så i februar 2017 vil vi igen vise Danmark, at kombinationen DR, MCH og Herning Kommune er garanti for et godt show,” fortæller Lars Krarup, der er borgmester i Herning Kommune.

Herning var senest vært for Melodi Grand Prix i 2009 og 2013, og DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme ser igen frem til samarbejdet med byen.
”Vi skal til Herning, og det bliver et glædeligt gensyn. Melodi Grand Prix passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med. Der er også altid en forrygende stemning blandt publikum i Jyske Bank Boxen, og det smitter af på showet og når helt ud i stuerne til alle seerne, så vi glæder os rigtig meget,” siger han.

Børnenes mgp 2017 sendes direkte på DR1.

Følg alle nyhederne om mgp på dr.dk/mgp.

Se et gensyn med Ida & Lærke fra Børne mgp 2016 herunder

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer