Shrek
Shrek

Shrek

Årets MCH Musical

MCH Herning Kongrescenter

torsdag 6. oktober - fredag 21. oktober

 Køb billet

Voksne: Kr. 350,- 
Børn & unge under 16 år: Kr. 195,- 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Spisning i Restaurant Teater Kælderen

Teater Kælderens buffet kr. 238,-

Børneanretning kr. 64,-

 

 


SHREK THE MUSICAL er baseret på DreamWorks animationsfilm "Shrek" og William Steigs bog "Shrek!" fra 1990. Musicalen havde premiere på Broadway i december 2008 og spillede helt frem til januar 2010. Siden da er den blevet spillet i flere lande, været på tour i USA og i efteråret 2016 spiller den i Herning i MCH Herning Kongrescenter, hvor den er den 36. musical i rækken af MCHs egenproduktioner.

Musicalen handler om den grønne trold, Shrek. Vi møder ham for første gang på hans 7 års fødselsdag, hvor han bliver sendt hjemmefra og må klare sig selv. Shrek slår sig ned i en sump, hvor han nyder freden og roen, men en dag forstyrres Shreks idyl. Lord Farquaad landsforviser alle magiske væsener fra byen Duloc, og de finder alle vejen til Shreks sump.

Med ét er freden forbi og Shrek beslutter sig for at tage kampen op mod Lord Farquaad. På vejen til Duloc redder Shrek den hurtige og altid snakkende Æsel fra Farquaads vagter, og det bliver starten på et humoristisk og noget uligevægtigt venskab.

Lord Farquaad vil giftes, så han kan blive konge, og han har udpeget den unge prinsesse, Fiona, som sin kommende hustru. Uheldigvis er hun spærret inde i et tårn, der bevogtes af en stor drage. For at Shrek kan få sin sump tilbage, har han fået til opgave af Ford Farquaad, at redde Fiona- så Shrek må nu begive sig ud på en redningsaktion og det er her musicalen virkelig tager fart.

Musicalen er spækket med iørefaldende sange, humoristiske optrin og et væld af fantastiske figurer. Alt i alt en eventyrfortælling du og resten af familien ikke må gå glip af...

OBS! NY DATO: SHREK THE MUSICAL har premiere torsdag 6. oktober og spiller frem til fredag 21. oktober 2016.

Se menu på børneanretning her

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer