Sjove mænd med slips - og Dario
Sjove mænd med slips - og Dario

Sjove mænd med slips - og Dario

Sjove mænd med slips - Og Dario

MCH Herning Kongrescenter

fredag 17. marts 2017 kl. 20:00

 Køb billet

Kr. 275,-

Pensionistpris kr. 150,- Gælder o. 65 år 
Kontakt MCH Billetsalg for køb af pensionistbillet.

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

Pensionistpris: kr. 150,- gennem  

Spisning i Restaurant Teater Kælderen 
Teater Kælderens buffet kr. 238,-
Ved køb af spisebillet er der automatisk reserveret bord i Restaurant Teater Kælderen fra kl. 17.00.


Nu får danskerne muligheden for et vidunderligt gensyn med nogle af de største klassiske revyfigurer – men sat op i nye rammer.

Sjove mænd med slips er et humoristisk show, hvor Amin Jensen, Per Pallesen, Flemming Jensen og Dario Campeotto på skift indtager scenen med morsomme monologer og evergreens. De fire herrer vil levere et skønt mix af stand-up, sketches og melodiøse sange. Det hele vil på fineste vis blive akkompagneret af kapelmester Øyvind Ougaard.

Blandt mange kendte og elskede figurer vil publikum gense Mathiesen i skikkelse af Per Pallesen, der kommer forbi og afslører "what he has in his task today". Man vil bl.a. også opleve Flemming Jensen’s monolog, om skolelæren, der har det svært med alle nedskæringerne. Bogstaver der bliver skåret væk, så sproget bliver noget amputeret. En monolog der i sin tid gjorde Flemming Jensen populær i hele landet, efter hans første TV-optræden.

Derudover vil det vise sig, om det vil lykkes den ene Jensen at forhindre den anden Jensen i at synge opera. Disse og mange andre grinagtige indslag venter publikum i dette ”det bedste af det bedste-show”.

- Og så må vi jo endelig ikke glemme Dario, der skiller sig ud i forhold til de andre og derfor må finde sig i en form for kærlig mobning hele showet igennem.

Som Flemming Jensen udtrykker det:

”Amin, Per og jeg betragter os selv som rimeligt sjove mænd. Men ingen af os kan hamle op med Dario, når han synger Angelique. Det er i sandhed sjovt.”

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer