WE WILL ROCK YOU
WE WILL ROCK YOU

WE WILL ROCK YOU

The Musical

Jyske Bank Boxen

torsdag 18. maj - søndag 21. maj

 Køb billet

Hverdag (torsdag)
Siddeplads kat. 1 kr. 615.-
/kat. 2 kr. 565.-/kat. 3 kr. 495.-
Kørestol med ledsager kr. 615.-

Weekend (fre, lør, søn)
Siddeplads kat. 1 kr. 665.-
/kat. 2 kr. 605.-/kat. 3 kr. 545.-
Kørestol med ledsager kr. 665.-

Alle priser er inkl. gebyr

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning,
tlf.  9926 9708.

 


Vær opmærksom på at vi kun kan garantere for gyldigheden af billetter til koncerten, såfremt de er købt via de officielle salgskanaler som er Ticketmaster.dk, Livenation.dk og Billetsalg i MCH Herning Kongrescenter. 
 

Queen-musical på dansk
Det er første gang, at musicalen opføres på dansk. Komikeren Lars Hjortshøj står bag oversættelsen af den danske dialog. Sangene vil blive sunget på originalsproget engelsk, men den britiske komiker og stjerneforfatter Ben Eltons sprudlende sjove dialog får nu sin egen danske version signeret af en af vor egne topkomikere. Det bliver et forrygende show med masser af Queen-klassikere, og Live Nation og Langkjær Entertainment har helt ekstraordinært fået lov til at inkludere endnu flere Queen-hits, som aldrig før har været med i forestillingen.

Talentfuldt drømmecast
Det er Queens egen Brian May og Roger Taylor sammen med de erfarne folk bag musicalopsætningen, der har godkendt den endelige rolleliste, hvor musicalens danske arrangører Live Nation og Langkjær Entertainment kan præsentere et stærkt, dansk cast med erfarne kræfter i alle de bærende roller. 

- Det har været et kæmpe privilegium for os og det øvrige kreative hold bag forestillingen at have set så mange vildt talentfulde sangere, skuespillere og dansere. Vi har fra starten gået 100 procent efter at få de allerbedste til rollerne, og det er vi lykkedes med. WE WILL ROCK YOU er en musical, der stiller enorme krav, ikke mindst sangteknisk, og både Brian May og Roger Taylor har et meget klart billede af de krav, de medvirkende skal kunne leve op til.

Jeg er fantastisk stolt over, at vi sammen har fundet dette drømmecast, som jeg godt tør love kommer til at rocke publikum godt og grundigt. Vi glæder os til at komme i gang, siger Executive Creative Producer, Thomas Langkjær.

Sexet superskurk, hippien Pop og drømmeren Galileo
Sangeren og skuespilleren Christoffer Brodersen, der har været med i vokalgruppen Basix og medvirket i musicals som Jesus Christ Superstar, Rent, Miss Saigon og Chess, kan opleves i hovedrollen som drømmeren Galileo. Musicalstjernen Kristine Yde har den kvindelige hovedrollefigur Scaramouche. Kristine Yde har haft hovedroller i bl.a. Mamma Mia!, Disneys Aladdin – The Musical, Disneys Den lille havfrue – The Musical, The Sound of Music og Shubidua – The Musical, og Kristine Yde har bl.a. lagt dansk stemme til Anna i tegnefilmssuccesen Frost. Sangeren Szhirley springer ud som den sexede superskurk Killer Queen.

Oprøreren Britney bliver spillet og sunget af hitmageren, sangeren og Voice Junior-dommeren Joey Moe. I rollen som den kvindelige oprører Oz vil sangerinden Nellie Ettison fra TV2’s husorkester, The Antonelli Orchestra, debutere som musicalstjerne. Niels Olsen spiller den gamle hippie Pop, der leder efter den dato, hvor rockmusikken døde. Og endelig bliver Killer Queens højre hånd, den skumle Khashoggi, spillet af skuespilleren Anders R. Gjesing.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer