Landsskuet
Landsskuet

Landsskuet

Landsskuepladsen - MCH Messecenter Herning

torsdag 4. juli 2024 - lørdag 6. juli 2024
Landsskuet i Herning samler over tre dage 2.500 dyr og er dermed Nordeuropas største dyrskue og det eneste dyrskue i Danmark, hvor dyrene kommer fra hele landet. Med de allerbedste kreaturer, heste, får, geder, kaniner, fjerkræ og katte er dyreudstillingen både for professionelle avlere, hobbyavlere og folk fra byen; der sætter pris på husdyr og den helt specielle stemning, der råder på Landsskuepladsen.

De tre dage byder på et væld af aktiviteter, udstillinger og konkurrencer. Publikum kan blandt andet se frem til at opleve fødevareudstillingen ’Fødevarer i naturen’. I det nye fødevareområde byder Landsskuet traditionen tro på en masse oplevelser og smagsprøver på danske fødevarer. I forlængelse af fødevareudstillingen kan publikum gå på opdagelse i Landsskuets ’Have- og Naturudstilling’, der byder på inspirerende have-miljøer for de haveinteresserede, en fredfyldt oase samt en lang række friluftsaktiviteter, hvor blandt andet jægere viser, hvordan de parterer et stykke vildt, mens Natur & Ungdom inviterer børn til at lave mad over bål eller fange smådyr i vandhullet. I området ’Heste for Alle’ er der hesteaktiviteter samt spring- og dressur-konkurrencer, shows og opvisning.

Med op til 300 udstillere af maskiner og produkter, der er fordelt på stande over hele Landsskuepladsen og i Hal Q, er Landsskuet også en af Nordeuropas største landbrugs- og fritidsudstillinger. Udstillerne henvender sig både til den professionelle landmand, fritidslandbrug og folk, der bor på landet eller blot nyder haven og det udendørs liv. Udstillingen er domineret af malke- og kødkvæg, heste, får og geder, men har også konkurrencer for kaniner, fjerkræ og katte, og på Landsskuets barselsgang i stald 20 kan man møde nyudklækkede kyllinger, pattegrise og klappekalve.

Gå ikke glip af en levende og inspirerende oplevelse for hele familien på Landsskuepladsen i Herning 4.- 6. juli 2024.

Læs mere på landsskuet.dk