World Cup 2018
World Cup 2018

World Cup 2018

Salgsmesse ifm. FEI World Cup

MCH Messecenter Herning

torsdag 18. oktober - søndag 21. oktober 2018


I et stærkt samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg kommer Jyske Bank Boxen til at danne rammen om et internationalt dressur- og springstævne i uge 42 fra torsdag 18. oktober til søndag 21. oktober 2018. 

Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig 1. kvalifikation i FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. World Cup-kvalifikationen krydres med Almased Dressage Amateurs, lilletursklasser i dressur samt et stort internationalt springstævne med CSI***og CSI*. Det store stævne byder finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne. På World Cup Hernings hjemmeside finder du masser af nyttig info, og her kan du også købe billetter til den spektakulære event.

Det er 12. år i træk, at Danmark står for afviklingen af den første FEI World Cup-kvalifikation i dressur i den vesteuropæiske liga. 

Gratis adgang til salgsmesse
I forbindelse med FEI World Cup kvalifikationen i Jyske Bank Boxen kan du også besøge ”World Cup-messen – alt til hest & rytter”. Messen er en del af Hal M, der ligger tæt på Jyske Bank Boxen, og vil rumme ca. 70 stande, hvor ud kan finde udstillere med alt i ride- og hesteudstyr, foder, trailere og staldinventar mv.

Messen vil være åben fra torsdag 18. oktober til søndag 21. oktober 2018.

Der er gratis adgang alle dage til Hal M, hvor der ud over salgsmessen med spændende stande også findes en ridebane, hvor du kan opleve forskellige springklasser op til 140 cm, juniorspringning og dressur på højt plan.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer