Music Show Scotland
Music Show Scotland

Music Show Scotland

Verdens største show med skotsk musik og dans

Jyske Bank Boxen

lørdag 2. juni 2018 kl. 19:30

 Køb billet

Fra 1. august er priserne:

Kategori A    575,- inkl. gebyr
Kategori B    475,- inkl. gebyr
Kategori C    375,- inkl. gebyr

Kørestol med ledsager: 575,- inkl. gebyr

 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 


Skotsk supershow vender tilbage til Herning

Music Show Scotland begejstrede og imponerede 14.000 publikummer med sækkepiber, trommer og storslået musik da de gæstede Jyske Bank Boxen første gang i juni sidste år. Succesen gentages 2. juni 2018.

Skotsk og keltisk musik, prangende kostumer, et gigantisk slot, et stort orkester og et medlevende publikum var nogle af ingredienserne i Music Show Scotland, der i i 2017 blev opført for første gang på dansk jord.
 
Music Show Scotland forvandlede Jyske Bank Boxen til et sandt festfyrværkeri af sang og dans, da de flere end 200 artister i form af sækkepibespillere, trommeslagere, dansere, musikere og sangere indtog hele gulvet i Jyske Bank Boxen. Her leverede de tre timers storslået underholdning, der bragte publikum gennem alle aspekter af skotsk og keltisk musik - med velkendte hits som Amazing Grace, Mull of Kintyre, Auld Lang Syne (Skuld gammel venskaw rejn forgo) og ikke mindst den skotsk-patriotiske When the Pipers Play med 70 imponerende sækkepiber som aftenens helt store højdepunkter.
 
Showet vender tilbage
- Vi har besluttet at vende tilbage grundet danskernes enormt store interesse for Music Show Scotland. Jyske Bank Boxen er et fantastisk og gæstfrit sted, og vi glæder os til at komme tilbage i 2018. Showet har været en succes i alle de lande, vi har besøgt, men vi blev overraskede over den flotte modtagelse, showet har fået i Danmark. Det sætter vi stor pris på, og vi ser frem til næste år, siger Hans Beerten, musical leader and head production, Music Show Scotland.
 
Stor succes i Danmark
Music Show Scotland er en af verdens største, skotske musikproduktioner. Oprindeligt var der blot arrangeret ét show i Danmark i 2017, men for at imødekomme den store efterspørgsel på billetter blev der indsat et ekstra show samme dag, så i alt 14.000 publikummer kunne opleve Music Show Scotland. Nu kan publikum altså glæde sig til endnu et spektakulært show i juni mdr., når Music Show Scotland vender tilbage til Jyske Bank Boxen som det eneste sted i Danmark.
 
- Vi glæder os over samarbejdet med Music Show Scotland og nyheden om, at showet vender tilbage. Vi er meget taknemmelige over, at Music Show Scotland nu har besluttet, at vi alle kan se frem til et nyt show i Jyske Bank Boxen i 2018, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH.
 

Gæsterne til Music Show Scotland 2018 kan glæde sig til et nyt show men med mange af de velkendte numre og elementer fra showet i år.
Music Show Scotland udspiller sig foran en 12 meter høj og 70 meter bred slotskulisse på gulvet i Jyske Bank Boxen, der danner rammen for et varieret sceneshow, som ved hjælp af imponerende show-elementer, humor og underholdning i verdensklasse formidler alle aspekter af skotsk og irsk kultur.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer