Music Show Scotland
Music Show Scotland

Music Show Scotland

Konferencier: Helmut Jäger

Jyske Bank Boxen

lørdag 15. juni 2019 kl. 19:30

 Køb billet

Kategori A    575,- inkl. gebyr
Kategori B    475,- inkl. gebyr
Kategori C    375,- inkl. gebyr

Kørestol med ledsager: 575,- inkl. gebyr

 

Billetterne sælges via Ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf.  9926 9708.

 


Skotsk supershow gæster Jyske Bank Boxen

En 12 meter høj og 70 meter bred slotskulisse, 200 dygtige og kiltbærende sækkepibespillere, trommeslagere, dansere og sangere i flotte kostumer. Dét er blot nogle af de ingredienser, der skal til for at skabe rammen om en af verdens største, skotske musikproduktioner Music Show Scotland.
Og det bliver i den grad et glædeligt gensyn med det skotske højland, når Music Show Scotland atter vender tilbage til Jyske Bank Boxen lørdag 15. juni 2019. Hele truppen bag det spektakulære show vil igen stå klar til at tryllebinde publikum med et sandt overflødighedshorn af skotsk musik og show.

Stor succes i Danmark

Det er tredje gang, at Music Show Scotland indtager Herning og forvandler Jyske Bank Boxen til et sandt festfyrværkeri med et brag af et sceneshow, imponerende show-elementer samt masser af underholdning.
Traditionen tro vil konferencier, Helmut Jäger, præsentere en kavalkade af berømte klassikere som 'Amazing Grace', 'Highland Cathedral' samt 'When the Pipers Play'.

Også folkene bag showet ser frem til et gensyn med Herning:
- Vi har besluttet at vende tilbage grundet danskernes enormt store interesse for Music Show Scotland. Jyske Bank Boxen er et fantastisk og gæstfrit sted, og vi glæder os til at komme tilbage. Showet har været en succes i alle de lande, vi har besøgt, men vi blev overraskede over den flotte modtagelse, showet har fået i Danmark, sagde Hans Beerten, musikalsk leder, Music Show Scotland med offentliggørelsen af showet.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få vores nyhedsmail med nyt om events og store oplevelser og bliv opdateret på, hvad der sker i MCH.

Hold dig opdateret om MCH's arrangementer