15-10-2019  - MCH Presse

’Night of Freestyle’ med dansk stortalent sørger for adrenalin i Jyske Bank Boxen

’Night of Freestyle’ med dansk stortalent sørger for adrenalin i Jyske Bank Boxen

Med spektakulære tricks og halsbrækkende stunts underholder nogle af verdens dygtigste ekstremsportsudøvere i 'Night of Freestyle' i Jyske Bank Boxen 19. september 2020. Foto: Anna Mohn.

Der er underholdningsgaranti for alle danske actionfans, når freestyle-showet ’Night of Freestyle’ lægger vejen forbi Danmark og Jyske Bank Boxen for første gang nogensinde 19. september 2020.

Danskere med hang til fart, adrenalin og hjertebanken kan godt begynde at glæde sig til, at ’Night of Freestyle’ kan opleves i Jyske Bank Boxen i Herning. Freestyle-showet, der for første gang nogensinde underholder det danske publikum, byder på en kavalkade af de mest spektakulære stunts og tricks 19. september 2020.

Verdenstoppens ekstremsportsudøvere inden for discipliner som freestyle motocross, mountainbike, BMX, snowmobile, quad og buggy viser deres vildeste tricks på motorkøretøjer og cykler i det spektakulære freestyle-show, der har markeret sig på den internationale scene.

Dansk stortalent blandt kørerne
Blandt de mange dygtige, internationale motorkørere finder man også det unge danske freestyle-talent Alex Porsing, der lige nu brager igennem med halsbrækkende stunts i talentprogrammet ’Danmark har Talent’, der kører på TV 2.

Allerede som 3-årig begyndte Alex Porsing at køre speedway, og det udviklede sig senere til interessen for freestyle motocross. I dag har den nu 24-årige vovevals, som den eneste i Danmark, sporten som sit levebrød.

Med stunts som Body Varials, Double Backflip og Frontflip på cyklen, Backflips på BMX, Double Frontflips på mountainbiken og Backflip på buggyen vil Alex Porsing sammen med de andre internationale motorkørere give publikum i Jyske Bank Boxen en aften, de sent vil glemme.

’Night of Freestyle’ kan opleves i Jyske Bank Boxen 19. september 2020. Billetter kan købes på mch.dk fra 18. oktober 2019.


Se flere billeder