24-02-2017  - MCH Presse

20. udgave af Ferie for Alle åbnet med sand campingfest

20. udgave af Ferie for Alle åbnet med sand campingfest

Ferie for Alle blev officielt åbnet af Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen, da han løftede bommen til messen. Foto: MCH/Lars Møller

Rekordmange udstillere fordelt på 406 stande og 12 messehaller åbnede fredag morgen Ferie for Alle 2017. Dermed er tre dage med feriedrømme og oplevelser i hele verden skudt i gang.

Fakta:
Ferie for Alle 2017 foregår i MCH Messecenter Herning fra 24. til 26. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på 1.177 udstillere på fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Messen finder sted én gang om året og besøges af over 60.000 ferieglade danskere.

Ferie for Alle er åben fra klokken 10.00 til 18.00 fredag og lørdag. Søndag fra klokken 10.00 til 17.00

Læs mere på www.ferieforalle.dk

1.177 udstillere har forvandlet de herningensiske messehaller til en verden af oplevelser. Den 20. udgave af Ferie for Alle åbnede fredag morgen og fortsætter til og med søndag den 26. februar.

Ved åbningen takkede administrerende direktør for MCH, Georg Sørensen, det usædvanligt stærke udstillerfelt for deres opbakning:

Uden jer stod jeg næppe her og bød velkommen til nummer 20 i rækken af feriemesser i nyere tid her i MCH Messecenter Herning. Tak til jer alle. Hver og en. Kendte som nye. Tak for opbakningen og for den energi og de ressourcer, I lægger i standene. Det er unikt, sagde han.

På messen kan besøgende blandt andet sætte tænderne i smagsprøver på lokale delikatesser fra alle egne i kongeriget, blive underholdt af Pjerrot og Syngepigerne, slentre en tur ned ad Nyhavn, opleve samtlige store charterbureauer i Danmark, deltage i golf-workshops, afprøve talenterne i en havkajak og nærstudere prisbelønnede campingvogne og autocampere.

Flere lande på Ferie for Alle
Blandt de nye udstillere på messen er de officielle turistkontorer fra Kina, Iran, Sri Lanka, Nepal, Filippinerne, Rumænien og Makedonien. Derforuden kan besøgende også opleve 35 øvrige lande, som også deltager med deres officielle turistkontorer, og 30 lande, som er repræsenteret gennem agenturer.

Tak for jeres tillid. Vi tager det som et tegn på, at Ferie for Alle er blevet et vigtigt internationalt mødested, sagde Georg Sørensen, som ved åbningen afslørede, at Spanien er partner på næste års feriemesse.

Camping som partner
Dette års partner er camping, og det er ikke tilfældigt. Med camping som partner markerer Ferie for Alle et stærkt og flot samarbejde gennem mange år.

Ferie for Alle i den nuværende form udsprang netop af Campingudstillingen, der lå i Herning Kongrescenter fra 1992 til 1997. Og uden campingbranchens opbakning og evne til at se perspektivet i at lave et fælles mødested med andre i feriebranchen – ja, så stod vi næppe her i dag, sagde en taknemmelig Georg Sørensen.

Ved åbningen var også Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen, på scenen.

Tak for, at I havde modet til at ændre på traditionerne og gøre camping til officiel partner på denne udgave af Ferie For Alle. Behovet for tid, og mere end nogensinde at komme tilbage til sine rødder, tilbage til naturen, har aldrig været større. Camping er, efter vores overbevisning, én af de bedste muligheder for at tilfredsstille det behov, sagde han.

Ved åbningen af Ferie for Alle 2017 blev der traditionen tro også uddelt velfortjent hyldest. Således modtog VisitAarhus Havfrueprisen 2017 for deres særlige indsats for danskernes ferieoplevelser i Aarhus, mens kvinderne bag Rejseblokken.dk, Karen Seneca og Lone Holm, modtog titlen som Årets Rejsejournalister 2017. Priserne blev uddelt af Anne-Vibeke Isaksen, formand for Danske Rejsejournalister.

Se billeder fra åbningen


Se flere billeder