18-12-2017  - MCH PRESSE

2018 byder på sportsoplevelser for alle

2018 byder på sportsoplevelser for alle

Lørdag 6. januar 2018 hyldes de danske sportshelte til Sport 2017, der er en fast og betydningsfuld tradition, som finder sted for 17. gang. Foto: MCH/Tony Brøchner

Jyske Bank Boxen åbner det nye år med det traditionsrige tv-show Sport 2017. Men showet er kun indledningen til talrige store sportsbegivenheder i MCH, der vil sætte et stort præg på 2018.

Året sættes i gang med et tilbageblik på de mange imponerende præstationer i det forgangne år, når den røde løber rulles ud, og DR's kameraer stiller skarpt på Sport 2017 lørdag 6. januar 2018. Traditionen tro hyldes de danske sportshelte og dansk idrætsliv med fornemme priser og musikalsk topunderholdning.

Fredag 19. og lørdag 20. januar forvandles gulvet i Jyske Bank Boxen til en stor ishockeybane. Der er lagt op til en gigantisk ishockeyfest, når Danmarks fire stærkeste ishockeyhold, Herning, Aalborg, Rungsted og Odense, spiller Final Four om Metal Cup-titlen og æren af at være dansk ishockeys næste pokalmester.

I slutningen af januar melder DGI International GymShow sig på banen, når verdens bedste gymnaster, de bedste akrobater, jonglører, dansere og artister i alle afskygninger samles i Herning. Der venter en storslået gymnastikoplevelse, når DGI Verdensholdet og resten af DGI verdenseliten fremviser gymnastik og artisteri fra allerøverste hylde lørdag 27. januar.
 

Forrygende underholdning
Årets første sportsmåned rundes af med det traditionsrige Yamaha SuperCross & Freestyle Show, som afholdes for 24. gang fredag 2. og lørdag 3. februar. Der venter tilskuerne forrygende underholdning med vilde tricks og hæsblæsende action, når Jyske Bank Boxen omdannes til en indendørs legeplads for adrenalinhungrende motocross-kørere.

Senere på sæsonen kan man desuden opleve flotte hesteshows samt en af verdens største sportsbegivenheder, når IIHF Ishockey VM 2018 kommer til Herning til maj. Hos MCH A/S ser man frem til årets mange sportsbegivenheder:

- Vi ser frem til et stort sportsår i MCH. Der bliver naturligvis meget fokus på ishockey, når først de store profiler fra den danske liga og senere de internationale stjerner indtager Jyske Bank Boxen. Men samtidig glæder det os, at der også bliver mulighed for at opleve mange andre store sportshøjdepunkter i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Der er stadig billetter tilbage til årets store sportsoplevelser i Jyske Bank Boxen.