05-10-2017  - MCH PRESSE

24 procent besøgsfremgang på hi-messen

24 procent besøgsfremgang på hi-messen

Hi Tech & Industry Scandinavia 2017 tiltrak 20.787 besøgende fra 3.-5. oktober 2017. Foto: MCH/Lars Møller.

God stemning, innovative produktnyheder og vidensdeling var kendetegnende for den 54. udgave af hi Tech & Industry Scandinavia, der tiltrak 20.787 fagfolk til MCH Messecenter Herning fra 3.-5. oktober 2017.

Nøgletal 

Besøgende 2017: 20.787

Besøgende 2015: 16.819

Udstillere 2017: 711

Udstillere 2015: 615

Hi Tech & Industry Scandinavia sluttede torsdag efter tre dage med robotter, industrikomponenter og nye teknologier i fokus. Messen bød på 711 udstillere, et rekordstort konferenceprogram og et væld af events - herunder vindmølleindustriens arrangement WIND ENERGY DENMARK, tech-eventen Technomania og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest.

Hos ledelsen i MCH er der glæde efter en veloverstået messe, der bød på knap 100 flere udstillere og 24 procent flere besøgende sammenlignet med seneste messe i 2015:

- Jeg er imponeret over såvel besøgs- som udstillerantal, samt den gode stemning som har kendetegnet messen. Tak til alle udstillere og samarbejdspartnere for en flot messe og et meget kvalificeret og stort konference- og mødeprogram. Der har virkelig været meget at se på og mange at tale med på messen. Vi glæder os til den næste hi-messe i 2019, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Relationer, salg og god dynamik

Danfoss, der var med på hi-messen med to store stande, flere oplæg og en foredragsscene, deltog ikke kun for at fremvise nye produktløsninger, men også for at skabe nye relationer i branchen:

- Hos Danfoss sætter vi stor pris på at være en del af hi-messen, fordi vi får mulighed for mødes med både nye og eksisterende kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere. Det er vigtigt for os at være synlige i branchen, og her er hi-messen en god platform, sagde Kim Fausing, CEO hos Danfoss.

De besøgendes interesse vakte også glæde hos Rønde Industriteknik:

- Vi har haft besøg af mange seriøse kunder og dem, der kommer, er nogen, der vil noget og har stor investeringslyst. Vi har så mange leads nu, at vi kan køre hele efteråret og foråret – så vi kommer helt sikkert igen, sagde Poul Bonde, direktør hos Rønde Industriteknik.

Også Odense-virksomheden Quicktube A/S var begejstret efter tre messedage:

- Vi har haft en super god messe. Vores stand har været rigtig godt besøgt, og vi har tydeligt kunne mærke, at hi er blevet større. De 100 flere udstillere og det høje besøgstal har givet enormt meget liv og dynamik herude i hallerne, sagde Henrik Bøgh, fabriks- og teknisk salgschef hos Quicktube A/S.

Hi Tech & Industry Scandinavia finder sted næste gang 1.-3. oktober 2019.

Se stemningsvideoen fra hi-messen


Se flere billeder