02-11-2017  - MCH PRESSE

8.600 firbenede venner skal dyste til International Dobbeltudstilling i MCH

8.600 firbenede venner skal dyste til International Dobbeltudstilling i MCH

Arkivfoto: Kristine Ulsø Olsen.

Dansk Kennel Klub (DKK) holder International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning i weekenden 4.-5. november. Alle hundeinteresserede inviteres til at opleve de spændende bedømmelser og benytte sig af salgsmessens gode tilbud.

I weekenden 4.-5. november kan Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling opleves i MCH Messecenter Herning. Dansk Kennel Klub indtager hele syv haller med logrende haler og bjæffen til deres årlige tilbagevendende hundeudstilling og messe.

De to dage er spækket med oplevelser for alle hundeinteresserede og samler hundeverdenen til bedømmelser, finalekonkurrencer samt andre spændende aktiviteter. Blandt andet kåres de endelige vindere af titlerne Årets Hund, Årets Avlshund, Årets Veteran, Årets Juniorhandler og Årets LP-hund. Derudover uddeles den helt store pris til Årets Hund søndag.

- Weekendens hundeudstilling vil byde på mange sjove aktiviteter. Lørdag dyster hundene fra årets forskellige konkurrencer i finalekonkurrencer i Store Ring i hal E. Søndag har vi prisoverrækkelsen af Årets Hund, og som noget helt nyt i år kæmpes der om titlerne Dansk Vinder, Dansk Juniorvinder og Dansk Veteranvinder - et nyt tiltag, der har tiltrukket 400 flere hunde søndag. Derudover vil vi også løfte sløret for årets tema, som forrige år var pirat og tidligere disco, siger Jette Nielsen, leder af udstillingsafdelingen i Dansk Kennel Klub.

Traditionen tro
I mere end 20 år har Dansk Kennel Klub afholdt hundeudstilling i MCH Messecenter Herning. Jette Nielsen udtrykker stor glæde over at kunne føre traditionen videre i MCH’s trygge rammer:

- Det er en stor fornøjelse hvert år. Vi kender personalet, og vi føler os hjemme både i MCH, men også i Herning by. Derudover danner MCH også rammen om en udstilling, som ikke ses andre steder. Det er flotte omgivelser og en fornøjelse at kunne holde udstillingen inden døre.

Ekstraordinært mange tilmeldte hunde
I år er der tilmeldt 8.600 hunde til årets Internationale dobbeltudstilling. Det er rekordår, hvor konkurrencen om titlen Nordisk Vinder, som finder sted hver fjerde år, ikke afholdes. Derudover vil man også opleve flere gæstende hunde, som ikke deltager i konkurrencerne.  

De besøgende kan forlænge oplevelsen på den tilhørende salgsmesse i hal C. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de 42 udstilleres mange gode tilbud på hundeudstyr.

Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling kan opleves i MCH Messecenter Herning i weekenden 4.-5. november 2017. Læs mere om arrangementet på Dansk Kennel Klubs hjemmeside eller mch.dk.