06-11-2017  - MCH PRESSE

8.600 logrende haler dystede om finalepladserne i Herning

8.600 logrende haler dystede om finalepladserne i Herning

8.600 hunde dystede om finalepladserne til DKK International Dobbeltudstilling i Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Weekenden den 4.-5. november bød på en vellykket hundeudstilling, da MCH Messecenter Herning dannede rammen om dette års Dansk Kennel Klub (DKK) International Dobbeltudstilling, hvor flere end 8.600 logrende haler dystede om finalepladserne.

Den 4.-5. november afholdte Dansk Kennel Klub (DKK) den årligt tilbagevendende hundeudstilling International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning. Weekenden bød på et rekordstort tilmeldingstal på 8.600 hunde – på trods af, at konkurrencen om titlen Nordisk Vinder, som finder sted hver fjerde år, ikke blev afholdt. Flere tusinde hundeejere og øvrige besøgende gæstede udstillingen for at iagttage de firbenede deltagere. I store ring stod den på cowboy-tema, hvor hele hallen var udsmykket som taget ud fra en western-film.  

I MCH Messecenter Herning glæder man sig over en vellykket udstilling og messe:

- Weekendens hundeudstilling var en stor succes, og det var en fornøjelse, at vi igen i år kunne byde vores vuffende venner indenfor i MCH. Hundeudstillingen rummede mange spændende konkurrencer og aktiviteter både for de hundeinteresserede og for menneskets bedste ven. Vi er utrolig glade for samarbejdet med Dansk Kennel Klub, og vi er stolte over, at de har valgt at forlænge samarbejdet med MCH Messecenter Herning til 2022, siger Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning, om weekendens arrangement.

Innit løb med prisen som Årets Hund 2017
Weekenden var spækket med en lang række bedømmelser og finalekonkurrencer – lige fra titlerne Årets Hund til Årets Veteran og Årets Juniorhandler.

Søndag blev finalen om titlen Årets Hund 2017 afgjort. Det var Innit, der løb med sejren – en Bullmastiff, der ejes af Mayanna J. Riis, Imran Durrani og Stig B. Pedersen.

Tidligere på året blev Innit kåret som Best In Show begge dage til DKK’s internationale hundeudstilling på Bornholm, og nu står hunden med den prestigefyldte titel som Årets Hund 2017, skriver Hunden.dk.

Alle vindere kan ses på hunden.dk, hvor man også kan læse flere nyheder fra weekendens hundeudstilling. 


Se flere billeder