01-06-2017  - MCH PRESSE

Anders Matthesen giver unikt jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen

Anders Matthesen giver unikt jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen

Anders "Anden" Matthesen giver jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen 1. november 2018. Pressefoto.

Den kendte standup-komiker Anders ”Anden” Matthesen fejrer næste år sit 25 års jubilæum med et storstilet show i Jyske Bank Boxen i Herning.

Efter et kvart århundrede på små og store standup-scener har den folkekære komiker Anders ”Anden” Matthesen valgt at fejre sit 25 års jubilæum med manér. Gennem årene er det blevet til syv store onemanshows samt adskillige projekter inden for film, radio og tv, men ifølge Anden er der denne gang lagt i ovnen til det absolut største, festligste og mest spektakulære comedy-show på dansk jord, når han 1. november 2018 inviterer publikum indenfor i Jyske Bank Boxen til jubilæumsshowet ”Anden 25”.

- I årevis har Matthesens unikke evne til at underholde og overraske betydet fulde sale overalt i landet – ikke mindst i Herning, hvor hans seneste show tiltrak imponerende 5.000 gæster alene til forestillingerne i Kongrescentret. Derfor er vi meget taknemmelige over, at Jyske Bank Boxen får lov at danne rammen, når ”Andens” imponerende jubilæum markeres med dette store show, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

En drøm bliver til virkelighed
Det har længe været en drøm for Anders Matthesen at lave et show i stor målestok:

- Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før, udtaler han.

Et show i særklasse
Så hvad kommer showet til at indeholde? Anders Matthesen har ikke for vane at spolere overraskelsen eller snakke for meget om, hvad der skal ske. Men han vil gerne sige noget om, hvad der ikke skal ske:

- Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi. Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut, fortæller Anders Matthesen.

Ifølge Anders Matthesen skal publikum altså finde rysleren og festhatten frem og ikke gøre sig forhåbninger om at få noget som helst med hjem - ud over champagne på tøjet, konfetti i håret og ondt i kæber og mavemuskler.

Det bliver uden tvivl den hidtil største oplevelse for såvel gamle som nye Matthesen-fans og modsat tidligere, vil festen være hurtigt overstået. Alt krudtet vil blive brændt af på kun to byer: Showet ”Anden 25” opføres kun to steder – i Royal Arena i København den 25. oktober 2018 og i Jyske Bank Boxen i Herning den 1. november 2018. Der bliver denne gang således ikke tale om en efterfølgende turné.

Billetsalget er startet. 

Læs mere her