25-10-2017  - MCH PRESSE

André Rieu vender tilbage til Herning

André Rieu vender tilbage til Herning

André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen 22. juni 2018. Pressefoto.

Den verdensberømte violinist André Rieu vender tilbage til Jyske Bank Boxen for at give sine danske fans endnu en storslået musikoplevelse fredag 22. juni 2018.

Med flere end 40 millioner solgte albums, 500 platinplader, 1 milliard visninger på YouTube, 2,3 millioner følgere på Facebook og over 600.000 fans, der hvert år strømmer til koncerterne, er der ingen tvivl om, at den verdensberømte violinist André Rieu er en populær herre.

I 2018 kan de mange danske fans igen se frem til at opleve hollandske Rieu på dansk grund, når hans verdensturné bringer ham tilbage til Jyske Bank Boxen i Herning fredag 22. juni 2018.

Det bliver et glædeligt gensyn med den populære violinist, som nu besøger Herning for sjette gang – senest i juni 2017, hvor han fortryllede 7.000 publikummer i Jyske Bank Boxen med store musikalske oplevelser og et storslået sceneshow:

- Vi har haft fornøjelsen af Rieu og hans fantastiske koncerter flere år i træk og glæder os hvert år over dette årlige tilbagevendende højdepunkt i Jyske Bank Boxen. Vi ser frem til endnu et glædeligt gensyn med det storslåede show i Herning, som både er blevet en festlig tradition for de tusindvis af fans og helt sikkert også for Rieu selv, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Storslåede koncerter om store følelser
Superviolinisten André Rieu er også internationalt kendt som en moderne udgave af Johann Strauss og ”Kongen af vals”. Han har siden 1994 udlevet sin drøm med at fremføre et væld af verdensberømt vals, filmmusik, opera og populære musicalhits sammen med verdens største, private orkester.

Selvom debuten ligger mange år tilbage, vækker hver koncert stadig store følelser hos den hollandske violinist:

- Min musik handler om følelser og kærlighed. Folk skriver til mig, og fortæller mig, at det tager dem omkring to uger at komme tilbage til det normale efter et af vores shows, fordi de er så spændte. Det er simpelthen fantastisk at føle denne energi og glæde hver aften, fortæller André Rieu.

André Rieu kan opleves i Jyske Bank Boxen 22. juni og i Royal Arena 23. juni. Billetter kan købes via mch.dk og ticketmaster.dk fra 1. november kl. 10.00. Billetpriser fra 585 kroner inklusiv gebyr.