25-08-2017  - MCH Presse

Dansktoppen hyldes på tredje år

Dansktoppen hyldes på tredje år

Dansktop Prisen kommer tilbage til Jyske Bank Boxen 14. april 2018. Foto: Søren Lamberth

Familie Journal gentager endnu engang succesen, når Dansktop Prisen vender tilbage til Jyske Bank Boxen med et storslået 50 års jubilæumsshow 14. april 2018.

For tredje år i træk kommer Jyske Bank Boxen til at danne rammerne om et forrygende awardshow, når Dansktop Prisen skal uddeles 14. april 2018. Aftenen byder på en overdådig prisoverrækkelse, og efterfølgende kan hele Danmarks musikglade publikum kridte danseskoene, når rytmen slås an af dansktoppens stjerner.

- Dette festlige og på samme tid rørende show fik i foråret 6.000 gæster til at trække i fint tøj og dansesko til et udsolgt Dansktop Prisen 2017. Det understregede på fornem vis, at showet, stjernerne og den folkekære musik er mere populær end nogensinde. Derfor ser vi meget frem til at byde Dansktop Prisen velkommen tilbage til Jyske Bank Boxen til endnu en uforglemmelig aften i dansktoppens tegn, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Danske topnavne på programmet

Danske topnavne som Kandis og Johnny Reimar er allerede på programmet, og forude venter flere danske offentliggørelser. Musikalsk er ambitionerne ligeså høje som de foregående år, når Familie Journal åbner dørene til Danmarks bedste dansktopscene den 14. april 2018.

- Vi glæder os til endnu et brag af en dansktopfest i Jyske Bank Boxen i Herning til april. Dansktopprisen er allerede blevet en tradition, og sidste års kæmpe succes vidner om, at danskerne i dén grad har taget showet til sig. Dansktopgenren og Familie Journal har så meget til fælles: det festlige, folkelige og farverige – og så bliver man bare i så godt humør. Jeg er stolt af, at vi på Familie Journal har indstiftet en tradition, som er med til at hylde og støtte op om en branche og musikgenre, som i mange år slet ikke har fået den anerkendelse, den fortjener, siger Familie Journals chefredaktør, Søren Johannesen.

Dansktop Prisen er et årligt tilbagevendende awardshow, der første gang blev afholdt i januar 2016 i Jyske Bank Boxen. De to tidligere shows har haft gæsteoptrædende af internationale stjerner. I 2016 medvirkede Johnny Logan fra Irland, og i 2017 kom Hansi Hinterseer flyvende ind fra Østrig. Dansktoppen har 50 års jubilæum i 2018, så der er lagt op til ekstra overraskelser. 

Billetter til Dansktop Prisen 2018 kan købes fra 1. september 2017 via. mch.dk og ticketmaster.dk. Priser fra 340 kr. inkl. gebyr, men frem til d. 15. september sparer du hele 20 % på udvalgte billetkategorier (begrænset antal).