09-06-2017  - MCH PRESSE

Designbrands flokkes til Formland: Attraktivt område udvides

Designbrands flokkes til Formland: Attraktivt område udvides

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Det populære designområde ONE, der blev lanceret på Formland Spring, udvider med endnu flere danske designbrands. Området ekspanderer fra 44 til 75 udstillere og melder alt udsolgt til Formland Autumn.

Design- og interiørbranchens frontløbere og udstillere af originalt og innovativt design bliver i forbindelse med Formland Autumn igen samlet i designområdet ONE i MCH Messecenter Herning. Her får besøgende mulighed for at gå på opdagelse blandt en række unikke brands, der har det til fælles, at de alle udstiller originalt, trendy eller 'one of a kind' design.

ONE havde premiere under Formland Spring 2017, hvor design- og interiørmessen i samarbejde med trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg havde udvalgt en række toneangivende udstillere til det nye koncept. Dengang var der 44 udstillere i ONE, men på grund af den store interesse for området, er konceptet blevet udvidet, så der på Formland Autumn er hele 75 ONE-udstillere af interiør, småmøbler, kunsthåndværk og belysning.

- Vi er enormt stolte over den flotte modtagelse, som ONE har fået, og vi glæder os over, at både besøgende og udstillere er med til at gøre ONE til en så attraktiv del af Formland, at vi allerede længe før sommerferien har kunnet melde udsolgt i dette område, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.
 

Velkendte og nye udstillere
Blandt gengangerne i ONE-hallen kan besøgende se frem til at møde New Mags, Aviendo, Oy Oy Living Design, L:A Bruket og en række kreative keramikere, men også nye udstillere som Nomess Copenhagen og FDB Møbler kan opleves i ONE til august:

- ONE-konceptet passer rigtigt godt til os, fordi vi både rummer noget historie og noget helt nyt. Vi tror på, at det er her, vi kan få flest potentielle kontakter, så vi glæder os meget til at tage hul på vores første messe og komme ud og vise vores mange klassikere og produktnyheder frem, siger Ole Kiel, managing director for FDB Møbler.

Hos Nomess Copenhagen er der også store forventninger til den kommende Formland Autumn-messe, hvor livsstilsbrandet, der primært er kendt for deres farverige akryl, vil lancere en hel ny linje af småmøbler i ONE:

- Vi fejrer vores 10 års jubilæum i år, og her kommer vi ud i en stærkere version 2.0 med nogle store produktnyheder, som vi gerne vil vise frem i Danmark. De fleste danskere kender Nomess, men vi vil også gerne, at de skal kende den nye side af vores brand, som i højere grad er et livsstilsbrand med design til hele boligen. Her ser vi Formland som den oplagte platform til at udbrede dette kendskab, siger Mette Eskerod Foldager, kommunikations- og PR manager for Nomess Copenhagen.

Formland Autumn 2017 byder fra 17.-20. august på 10 haller fyldt med nyheder og inspiration - heriblandt belysnings- og isenkramhallerne LIGHTING og DINING samt trendzonen Galerie Éclectique, som er udarbejdet i samarbejde med Anette Eckmann.