04-12-2017  - MCH Presse

Det nye år skydes i gang med store oplevelser i MCH Herning Kongrescenter

Det nye år skydes i gang med store oplevelser i MCH Herning Kongrescenter

Svanesøen. Pressefoto.

Det nye år markeres med store oplevelser på stribe, når Svanesøen, Nytårskoncerten Lauseniana og The Bootleg Beatles lægger vejen forbi og byder 2018 velkommen med et brag af en fest i MCH Herning Kongrescenter.

MCH Herning Kongrescenter åbner i det nye år dørene for den ene store oplevelse efter den anden, når verdensberømt ballet og udødelige klassikere fylder salene. Billetsalget er i fuld gang, og der er kun få billetter tilbage.

Hele 30 stjernesolister fra den Russiske Nationalballet lægger ud tirsdag 9. januar med den verdensberømte og eventyrlige ballet ”Svanesøen”. Aftenen byder på medrivende dans, smukke kostumer og musik, der i et fælles sprog fortæller den fortryllende kærlighedshistorie.

Den traditionsrige Nytårskoncert Lauseniana med solist og baryton Frederik Rolin byder 2018 musikalsk velkommen søndag 14. januar. Det erfarne orkester, som sidste år markerede 40-års jubilæum med koncerter i Herning, har givet utallige koncerter i både ind- og udland, samt optrådt i både TV og radio. Der venter gæsterne en festlig og klassisk nytårskoncert.

Torsdag 18. januar skruer The Bootleg Beatles tempoet i vejret og lader publikum synge og danse sig ind i det nye år til Beatles-klassikere på stribe: "Penny Lane", "All You Need Is Love", "Strawberry Fields Forever" og mange flere.

- Vi vil gerne hylde nytårets traditioner med store oplevelser fyldt med fest og farver. Nytåret må gerne være genkendeligt, derfor glæder vi os over igen at have Nytårskoncerten Lauseniana, Svanesøen og nytårskoncerten med Bootleg Beatles på nytårsprogrammet i MCH Herning Kongrescenter. Vi håber, rigtig mange vil tage del i festlighederne, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.

Der er stadig billetter til nytårets store oplevelser i MCH Herning Kongrescenter. De kan købes via mch.dk.