09-08-2017  - MCH PRESSE

Disney On Ice: Fortryllende verdener bliver levende på isen

Disney On Ice: Fortryllende verdener bliver levende på isen

Disney On Ice vender tilbage til Jyske Bank Boxen 17.-18. februar 2018. Pressefoto.

Publikumssuccesen Disney On Ice vender tilbage til Jyske Bank Boxen i februar 2018 med et fortryllende show, hvor børn og barnlige sjæle kan opleve ikoniske figurer fra Toy Story og Den Lille Havfrue, men også nyere favoritfigurer fra Biler og Frost. Billetsalget starter 1. september.

Ingen begivenheder kan samle familien som Disney On Ice, og i vinterferien 2018 får bedsteforældre og børnefamilier muligheden for at give børnene en unik oplevelse, når Disney On Ice gæster Jyske Bank Boxen 17.-18. februar 2018 med showet ”Fortryllende Verdener”.

I det nye show tager Disney On Ice publikum med ind i fortryllende verdener, og showet indeholder blandt andet de bedste øjeblikke fra storsucceserne Den Lille Havfrue, Toy Story 3 og Frost. Børn i alle aldre kan også se frem til at opleve figurer fra Biler 3, som har premiere i Danmark den 31. august 2017.

- Vi er både taknemmelige og stolte over, at Jyske Bank Boxen igen får mulighed for at byde unge og ældre velkommen indenfor til dette festlige og imponerende show. Vi glæder os også til at gense de berømte Disney-stjerner og ikke mindst Lynet McQueen og andre populære figurer fra den nye Biler 3-film, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH.

Et show i særklasse
Det bliver en helt ny oplevelse at se Lynet McQueen, Kranbilen Bumle og den øvrige besætning på isen, som for første gang nogensinde har bevægelige øjne, blinkende øjenlåg og talende munde.

- Disney On Ice præsenter Fortryllende Verdener er virkelig et show udover det sædvanlige. Showet er udviklet af nogle af verdens bedste koreografer, musikere og kostumierer. Vi har formået at forene det klassiske Disney-univers med nye innovative løsninger. Det kan blandt andet ses i figurerne fra Biler, som ved hjælp af specialudviklede animatronics kan bevæge øjne og mund. Det er første gang, at Feld Entertainment har det med, siger Carsten Svoldgaard, CEO i CSB Island Entertainment, som har trukket showet, der er produceret af amerikanske Feld Entertainment, til Danmark til glæde for alle danske Disney-fans.

Sidste gang Disney On Ice lagde vejen forbi Danmark, blev der solgt 56.000 billetter, hvilket er rekord for showet i Danmark.

- Vi forventer også i år at sælge rigtig mange billetter, da Disney On Ice er særdeles populært i Danmark. Sidste år havde vi et exceptionelt år, hvor Disney On Ice’s turné var anderledes end tidligere. Vi fik muligheden for at tilføje en ekstra ny by, nemlig Aalborg. Men i 2018 vil det være som det plejer med to byer og i alt fire shows, siger Carsten Svoldgaard.

Kom tæt på historierne
I Disney On Ice møder vi både Woody, Jessie, Buzz Lightyear og resten af figurerne fra Toy Story 3, men turen går også under havoverfladen, når Ariel, Prins Erik og krabben Sebastian giver et gensyn med den ikoniske scene fra Den Lille Havfrue med sangen ”Gi’ det kys”.

Anden akt skydes i gang af Disney-ikonerne Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And og Fedtmule, som får problemer med deres bil. Heldigvis er Lynet McQueen og Sally klar til at hjælpe Disney-banden. Udover de livagtige animationer har det kreative hold bag Disney On Ice også sørget for, at publikum oplever alle bilerne i et virkelighedstro størrelsesforhold.

Showet afsluttes med et møde med figurerne fra Frost, når Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Sven kommer på isen, og her genoplives vinteruniverset fra filmen. 

Som publikum er man sikret en oplevelse, der byder på både hvinende hjul, blå bølger, frostkolde verdener og det uendelige univers, når Disney On Ice kommer til København og Herning 14.-18. februar 2018.

Billetter kan købes via mch.dk og ticketmaster.dk fra 1. september. Priser fra 230 kroner inkl. gebyr. Pre-sale via føtex og Bilka fra 15. august. 

 

Læs mere