31-10-2017  - MCH PRESSE

EOT er åbnet: Viden og udstilling kigger ind i fremtiden

EOT er åbnet: Viden og udstilling kigger ind i fremtiden

Formand for PE Professionel Elektronik, Flemming Jensen (t.v.), og administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, holdt sammen med Herning Kommunes borgmester, Lars Krarup, taler ved åbningen af Electronics of Tomorrow. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Første udgave af branchens nye messe EOT – Electronics of Tomorrow åbnede tirsdag i MCH Messecenter Herning med 87 udstillere, et omfattende konferenceprogram og et væld af aktiviteter.

Tirsdag morgen åbnede elektronikbranchens nye mødested EOT – Electronics of Tomorrow i MCH Messecenter Herning. Her stod 87 udstillere klar til at møde de besøgende til premieren på branchens nye messekoncept med fokus på innovation, digitalisering og anvendt viden.

En anderledes messe
Udviklingen af EOT er sket i et tæt samarbejde med branchen, hvor en række førende repræsentanter på udstillersiden samt organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital står bag det nytænkte koncept, hvor udstilling, netværk og konferencer går op i en højere enhed. Og netop de mange ildsjæle i udviklingsgruppen bag EOT fik da også en stor tak med på vejen, da Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, bød velkommen tirsdag morgen:

- En nyskabelse som EOT er kun mulig i et tæt og godt samarbejde og sammen med personligheder og virksomheder samt branche- og interesseorganisationer. Derfor en stor tak til branchen for at udfordre os og i fællesskab være med til at udvikle EOT - og for at have modet til at turde at tænke anderledes. I har været tydelige i jeres ønske om at skabe et nyt mødested, der – helt i tidens og branchens ånd – har stor fokus på viden og inspiration, sagde Georg Sørensen.

Herefter gav Georg Sørensen ordet videre til Flemming Jensen, formand for PE Professionel Elektronik, som talte på vegne af branchen og udstillerne:

- Jeg har glædet mig så meget til denne dag. Når man står her og kigger ud over alle de flotte stande, så håber jeg virkelig, at der kommer mange besøgende og får fornøjelsen af det arbejde, der er gjort for at få det til at se godt og spændende ud, sagde Flemming Jensen.

Efter Flemming Jensens tale gik ordet til Herning Kommunes borgmester, Lars Krarup (V), som stod for den officielle åbning af EOT – Electronics of Tomorrow. Han udtrykte stor glæde over at få lov til at være med til at åbne en event, der er med til at forme fremtiden:

- Jeg har set meget frem til at åbne dette helt nye messekoncept, som føjer sig flot til den brede vifte af muligheder, MCH tilbyder. De kommende dage handler om fremtidens elektronik. Om innovation, digitalisering og vækst, og om - som i Herning - at se mulighederne i alt det nye, sagde Lars Krarup, inden han erklærede Electronics of Tomorrow for åben.

Et univers af muligheder
Forude venter der både besøgende og udstillere tre dage i Herning, hvor der bliver rig mulighed for at netværke, hente ny inspiration og se nærmere på fremtidens elektroniske muligheder. EOT byder, udover de 87 udstillere, på et omfattende konferenceprogram med 37 indlægsholdere, hvor flere end 1.000 havde tilmeldt sig allerede inden, messen var åbnet. Programmet byder også på workshops med blandt andet programmering, og i innovationsområdet ”The Future Is Now” inviterer Innovation Lab tirsdag og onsdag indenfor til et kig på fremtidens teknologier – leveret direkte fra Silicon Valley og Tokyo.

Når Innovation Lab rykker ud onsdag, rykker Startup Pitch Contest ind. Her får udvalgte startups mulighed for at pitche deres forretningsidé til et erfarent dommerpanel. Den bedste pitch vinder 50.000 kroner til den fortsatte udvikling af virksomheden.

EOT – Electronics of Tomorrow kan opleves i MCH Messecenter Herning fra tirsdag 31. oktober til torsdag 2. november 2017. Læs mere og se alle aktiviteterne på www.eot.dk.


Se flere billeder