22-09-2017  - MCH Presse

Et væld af hesteoplevelser til World Cup Herning

Et væld af hesteoplevelser til World Cup Herning

Anna Kasprzak og Donnperignon ved EM i MCH Arena 2013. Anna og Donnperignon deltager også ved World Cup-kvalifikationen i Herning. Foto: Dansk Ride Forbund

Når Jyske Bank Boxen i uge 42 danner ramme om World Cup Herning, bliver det med forrygende oplevelser for alle hesteinteresserede. De fem dage byder på både imponerende konkurrencer, en storslået Show Night og rig mulighed for at gøre et godt køb på den tilhørende World Cup-messe.

Til Show Night kan du blandt andet opleve:

  • Den store CSI3* Grand Prix-springning
  • Den danske urban pop-duo L.I.G.A.
  • Udfordringen ”Ride’n’drive”
  • Danmarks bedste mountedgames-hold
  • Australske Tristan Tucker som sit sjove alter-ego Brett Kidding
  • Den blinde springrytter Salim Ejnaini

I et stærkt samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour Aalborg, Herning Kommune, MCH Messecenter Herning og Sport Event Denmark danner Jyske Bank Boxen rammen om det internationale dressur- og springstævne FEI World Cup-kvalifikation i dressur i uge 42.  

For 11. år i træk står Danmark for afholdelsen af den første runde af FEI World Cup-kvalifikationen i dressur i den vesteuropæiske liga. Det bliver årets helt store ridesportsevent på dansk jord, når nogle af verdens bedste dressurryttere samles i Herning for at dyste om vigtige point. Det bliver bl.a. med deltagelse af hele Danmarks dressur-darling og nyslåede EM-bronzevinder Cathrine Dufour og hendes mesterskabshest Atterupgaards Cassidy. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, finale i Nord-Vest Box Stil Cup, et show i særklasse og en stor messe for de købelystne.

Show Night med et væld af oplevelser

Lørdag aften bliver en fest. Her kombineres dagens spændende konkurrenceprogram med Show Night i Jyske Bank Boxen. Aftenen byder på et væld af festlige indslag – masser af fart og bevægelse, musik og sjov. Publikum får fornøjelsen af oplevelser lige fra den danske urban pop-duo L.I.G.A., der blandt andet er kendt for hittene ”Julia”, ”Den første gang” og ”Søvnløs”, til ”Ride’n’drive”, hvor otte par udfordres på en bane fyldt med forhindringer - den ene gennemfører banen til hest, mens den anden kører igennem banen på en ATV. Udover underholdning hyldes nogle af de mange medaljetagere, som har prydet resultattavlerne i 2017, naturligvis også.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at publikum er garanteret en helt fantastisk hesteoplevelse, når Show Night løber af stablen lørdag aften under World Cup Herning, hvor festen rundes af i Jyske Bank Boxens Rock Bar med et stort afterparty for alle.

Forlæng World Cup-oplevelsen med gode tilbud

I forbindelse med FEI World Cup-kvalifikationen i Jyske Bank Boxen kan de besøgende også aflægge besøg i Hal M, hvor World Cup-messen holder åbent. Her finder man alt, hvad hjertet begærer, til både hest og rytter. De 70 stande rummer alt i ride- og hesteudstyr, samt foder, trailere, staldinventar og meget mere. Der er gratis adgang til salgsmessen, og så er det bare om, at gå på opdagelse i de mange nyheder og gode tilbud. World Cup-messen åbner torsdag 19. oktober og frem til FEI World Cup-kvalifikationens afslutning søndag 22. oktober.


FEI World Cup-kvalifikationen kan opleves i Jyske Bank Boxen fra onsdag 18. oktober til søndag 22. oktober.

Find billetter her