27-11-2017  - IIHF/MCH Presse

Få billetter til Danmarks kampe under ishockey VM

Få billetter til Danmarks kampe under ishockey VM

Det gælder om at være hurtig, hvis man skal opleve de danske ishockeyløver i Jyske Bank Boxen til maj, hvor VM i ishockey - en af verdens største sportsbegivenheder - for første gang afholdes på dansk grund.

Åbningsdagen, hvor Danmark møder Tyskland og USA møder Canada, er komplet udsolgt, og nu er der samlet kun lidt over fem procent af billetterne tilbage til de resterende seks gruppespilskampe med det danske værtshold som aktør. Organisationen bag Ishockey VM jubler over den store opbakning og advarer samtidig mod falske billetudbydere:

- Salget er gået forrygende, og vi er enormt begejstrede over den kæmpe opbakning til vores danske drenge. I skrivende stund har vi kun lidt over fem procent af billetterne tilbage i salg på Ticketmaster.dk, og det gælder selvsagt om at være lynhurtig ved tasterne, hvis man skal opleve de historiske danske VM-kampe i Jyske Bank Boxen. Med den enorme efterspørgsel har vi også oplevet et stigende problem med billetsalg via uofficielle kanaler. Køber man billetter andre steder end hos Ticketmaster.dk, der er det eneste officielle udsalgssted, er der risiko for, at man går forgæves til maj, og det er jo et scenarie, vi meget gerne vil undgå, fortæller Maja Grimnitz, salgs- og marketingdirektør ved IIHF. 

Udover Tyskland møder Danmark også USA, Canada, Finland, Norge, Letland, Sydkorea på isen i Jyske Bank Boxen.

Billetter kan købes på mch.dk og ticketmaster.dk.