02-06-2017  - MCH PRESSE

Foodexpo har vokseværk

Foodexpo har vokseværk

Når Nordens største fødevaremesse Foodexpo afholdes næste gang, den 18.-20. marts 2018, kommer den til at fylde to messehaller mere end seneste messe i 2016. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse Foodexpo er godt i gang, og MCH Messecenter Herning tager denne gang flere haller i brug til messen.

Fødevarebranchens store mødested Foodexpo er i vækst. Når messen afholdes næste gang den 18.-20. marts 2018, kommer den til at fylde 10 haller. Det er to haller mere end sidste års Foodexpo.
 

Helt nye koncepter
Foodexpo 2018 kan tilbyde helt nye koncepthaller inden for både detail, økologi og hotelindretning. Hotel-konceptet er skabt af trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, og det vil byde på spændende udstillere, inspirerende områder, informative talks og gode madoplevelser for de besøgende. Der er faglig inspiration at hente for hotelbranchen: såvel nyt hotel-interiør som nye måder at drive hotel på, er på plakaten.

- Hotelbranchen er inde i en spændende udvikling. Nye behov hos forbrugerne skaber nye udfordringer for hotellerne. Hotelbranchen indoptager og forholder sig til generelle livsstilstendenser og samtidig skaber de også trends, siger Mads Arlien-Søborg.

På Foodexpo 2016 havde hotel-konceptet "HEDE Hotel" sit hovedfokus på indretning, men hotelkonceptet på Foodexpo 2018 får et mere fagligt fokus for alle de områder, der knytter sig til hotelbranchen, herunder særligt arkitektur, fortæller Mads Arlien-Søborg. 
 

Øko-boost: Tre haller med økologi
Bag økologi-konceptet står Torben Blok, markedschef Foodservice i Økologisk Landsforening.

- Med tre økologiske haller sætter vi en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Økologien banker nu på alle køkkendøre i hele landet - den udvikling omfavner vi og giver et yderligere boost på Foodexpo 2018. Øko-hallerne bliver et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod den økologiske fremtid. En fremtid, hvor alle danskere - fra København til Lemvig - skal have mulighed for at få et økologisk måltid mad, når de spiser uden for hjemmet, siger Torben Blok.

I de økologiske haller vil man kunne spotte nye, spændende øko-varer til sit køkken, få serveret ny viden om økologi på en anderledes og opsigtsvækkende måde og tage diskussionen om grøn udvikling ansigt til ansigt med kendte meningsdannere. Hallerne vil desuden danne rammen om en stor øko-fest, hvor hele branchen er inviteret, oplyser Torben Blok.

I MCH ser man frem til messen, som allerede er ved at tage form:

- Vi glæder os rigtig meget til Foodexpo 2018, og arbejdet med messen er godt i gang. Knap 300 udstillere har allerede reserveret en stand, og det peger frem imod et spændende og inspirerende Foodexpo, siger projektleder i MCH Carina Høgsted Kirkegaard.