04-12-2017  - MCH PRESSE

Foodexpo skaber unikt hotelevent

Foodexpo skaber unikt hotelevent

The Lobby indbyder til networking samt udveksling af viden og gode idéer. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Til Foodexpo 2018 i MCH Messecenter Herning vil hal H stå i hotelsektorens tegn med et inspirerende, toneangivende og stemningsfyldt hotelkoncept udviklet i samarbejde med design- og livsstilseksperten Mads Arlien-Søborg.

Når Nordens største fødevaremesse Foodexpo 2018 slår dørene op 18. - 20. marts i MCH Messecenter Herning, bliver det for første gang nogensinde med hoteleventen "The Lobby".

I "The Lobby" kommer trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg i samarbejde med Foodexpo med kreative og visionære bud på hotelbranchens fremtidige tendenser og udfordringer og skaber unikke rammer, hvor besøgende kan mødes til udveksling af idéer og viden.

Udstillerområdet i "The Lobby" præsenterer en lang række af de absolut bedste designvirksomheder, og de besøgende kan derudover se frem til en række interessante foredrag med speakere fra både ind- og udland. Mads Arlien-Søborg vil endnu ikke løfte sløret for hvilke speakere, der kan opleves, men tilføjer dog:

- Vi får en bred vifte af speakere med forskellige tilgange til hotelsektoren. Det bliver både i forhold til entreprenørskab, innovativ hoteldrift, indretning og design. Der bliver virkelig noget at komme efter for de besøgende.
 

Afspejling af fremtidens hoteller

Hotelkonceptet på Foodexpo giver branchen mulighed for at indgå nye forretningsaftaler, hente ny viden og inspiration til at gentænke og re-designe fremtidens hoteller og derigennem tilbyde deres gæster unikke oplevelser:

- Idéen med "The Lobby" er at skabe et mødested, hvor branchen kan netværke. Lobbyen er jo mødestedet på hotellerne, og vores event svarer til lobbyen på et hotel. Her kan man droppe ind og mødes, man kan arbejde eller drikke en kop kaffe. "The Lobby" vil være et spejl af det, der sker ude i branchen, og området bliver bygget op af de samme klodser, fortæller Mads Arlien-Søborg.

Foodexpo er i 2018 udvidet med to ekstra haller, hvilket betyder, at messen nu fylder ti haller med spændende udstillere og koncepter. Messen finder sted i MCH Messecenter Herning søndag 18. marts - tirsdag 20. marts 2018.

Læs mere på foodexpo.dk