17-08-2017  - MCH PRESSE

Formland i vækst åbnet med hyldest til kreativitet

Formland i vækst åbnet med hyldest til kreativitet

Administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen (th.) takkede Anette Eckmann (midt) for mere end 30 år på Formland med hittet Unusual spillet af Mads Langer (tv.). Foto: MCH/Tony Brøchner

Mads Langer åbnede Formland Autumn 2017 med megahittet Unusual, da MCH Messecenter Herning torsdag bød velkommen til den 67. udgave af design- og interiørmessen. Efter åbningen bød dagen på masser af inspiration og overrækkelse af Designbaseprisen.

478 udstillere stod torsdag morgen klar til fire messedage, da Formland Autumn 2017 åbnede dørene til den 67. udgave af design- og interiørmessen i MCH Messecenter Herning. Med så mange udstillere kunne Formland melde udsolgt trods udvidelsen med en ekstra hal, og de besøgende kan i år se frem til at gå på opdagelse blandt interiør- og designnyheder i 10 fyldte haller.

En usædvanlig start på Formland

Med 103 helt nye udstillere kunne Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, glæde sig over at se både nye og kendte udstillere til åbningen.

- Tak for jeres opbakning og loyalitet, tak for jeres indsats og tak fordi I gør jer umage hver eneste gang. Også denne gang, hvor gæsterne – igen – har meget at glæde sig til. Tak for både sammenhold og det fællesskab vi har oplevet. Dét kendetegner Formland, fastslog Georg Sørensen og rettede også en personlig tak til Anette Eckmann, der takker af efter mere end 30 år med trendområder på Formland. En film med Anette Eckmann gennem tiden var ledsaget af Mads Langers hit Unusual dedikeret til Anette Eckmann og Formlands udstillere.

- You're an unusual, kinda beautiful, yep, you're different in a perfect way. At være usædvanlige og skille sig ud fra mængden – på den perfekte måde. Det gælder Formlands udstillere, og netop dét er Formlands styrke: At være ”Different in a perfect way”. Og det gælder i høj grad dig Anette, lød det fra Georg Sørensen, inden han gav mikrofonen videre til dagens overraskelse, Mads Langer, der på nærværende og autentisk vis åbnede Formland Autumn 2017 med sangen Unusual.

De nyeste trends og tendenser

På messens åbningsdag kunne de besøgende gå på opdagelse blandt udstillernes mange produktnyheder og nyskabende designs samt hente inspiration fra Formlands trendområder Gallery Component, Zusammen og Galerie Éclectique.

- Vi er kommet her i flere år, og det er godt at se, at der er så stor opbakning fra leverandørerne. Det gør Formland til en rigtig god messe, hvor Bahnes butikschefer har mulighed for at opleve produktnyhederne på tæt hold og suge masser af inspiration til sig, sagde Benjamin Røpke, CEO hos Bahne.

Også Camilla Tuborgh, der er indehaver af bolig- og livsstilsbutikken Cahetu besøgte Formland på åbningsdagen.

- Jeg kommer altid på Formland, fordi det er en kæmpe oplevelse. Det handler ikke kun om at købe ind, men også om den stemning og inspiration, der bliver skabt i trendzonerne hvert år. De er fuldkommen fantastiske, og dem finder man ikke andre steder i Norden eller Europa, fortalte Camilla Tuborgh.

Vinder af Designbaseprisen 2017

Torsdag var også dagen, hvor vinderen af årets Designbasepris skulle kåres, og titlen som den mest innovative og nytænkende detailbutik gik til Kalejdoskop i Aalborg.

- Nytænkning og kreativitet og et hus, der skaber både nærværende og inspirerende rammer om produkterne er blandt årsagerne til, at netop Kalejdoskop blev valgt som vinder af Designbaseprisen 2017. Kalejdoskop er en livsstilsbutik, der formår at kombinere interiør, møbler, design og smykker, så der skabes et suverænt ”helhedsbillede”, sagde Pia Finne fra Designbase.

Med æren følger en nominering til den globale Gia Award og en rejse til Chicago. 


Se flere billeder