11-08-2017  - MCH PRESSE

Formland melder alt udsolgt

Formland melder alt udsolgt

Hver en kvadratmeter er booket til Formland Autumn 2017, som byder på 478 udstillere. Foto: MCH/Tony Brøchner.

478 udstillere fordelt på 10 haller står klar med spændende produktnyheder og nyskabende design, når Formland Autumn på torsdag slår dørene op til den 67. udgave af design- og interiørmessen i MCH Messecenter Herning.

478 udstillere er ved at være klar til fire dage med fokus på spændende produkter inden for design og interiør, og for de mange besøgende, der forventes at lægge vejen forbi Formland 17.-20. august, har arrangørerne da også sørget for, at der bliver masser af læring og inspiration.

Efterårets aktivitetsprogram indbyder til 33 lærerige foredrag og workshops samt tre kreative trendområder i form af Eckmann Studios kunstneriske trendzone Galerie Éclectique samt trendcaféen Gallery Component og udendørsområdet Zusammen - begge stylet af designduoen FlyHelsted.

Produktnyhederne står i kø
Formlands 478 udstillere bugner af nyheder. Engrosvirksomheden Bovictus A/S, som er en hyppig genganger på Formland, udstiller med Zone i Hal G og Villa Collection i Hal H. Her lover administrerende direktør Steen Engelbrecht, at der bliver masser af spændende nyheder:

- Vi kommer både med nye messestande, et nyt udtryk og mange produktnyheder, og så relancerer vi Villa Collection i et helt nyt setup, så vi glæder os endnu en gang til at komme på Formland og møde både nuværende og nye kunder, siger Steen Engelbrecht.

Også hos Eden Outcast, som er et nyt dansk designbrand, glæder stifter Nina Frederikke Thomasen Jensen sig til at fremvise deres helt nye kollektion:

- Vi var på Formland for første gang i februar 2017 med vores importerede unika- og vintageprodukter. Dengang var vi helt nystartede og havde ikke de store forventninger, men vi blev mildest talt væltet omkuld af kunder og god respons, så derfor glæder vi os enormt meget til denne messe, hvor vi for første gang viser vores helt egen kollektion for Eden Outcast, fortæller Nina Frederikke Thomasen Jensen.

Kreativiteten hædres
Under Formland bliver der rig mulighed for at hente inspiration og kreative input fra et væld af udstillere og workshops. I gangen foran Hal E vil de besøgende kunne opleve 16 design- og isenkrambutikker, som konkurrerer om at dekorere det smukkeste udstillingsvindue med Steltons ikoniske termokande EM77 designet af Erik Magnussen. Termokanden fejrer i år sit 40 års jubilæum, og derfor skal deltagerne under temaet ’EM77 around the world’ dekorere et vindue, der formidler den ikoniske kandes historiske rejse rundt i verden. Vinderen kåres søndag 20. august kl. 16 og offentliggøres på Formlands hjemmeside.

Udover Steltons jubilæumskonkurrence kan besøgende også overvære overrækkelsen af Designbaseprisen, som uddeles på messens åbningsdag. Prisen overrækkes til den mest innovative og nytænkende butik inden for design, interiør, livsstil og brugskunst i Danmark. Sammen med prisen følger en nominering til Global Innovations Award (GIA) i Chicago, hvor verdens mest nyskabende butik skal findes. Tidligere vindere af Designbaseprisen tæller blandt andre Illums Bolighus i København og Skagerak Flagship Store. 

Læs mere på www.formland.dk